Přejít na obsah

Kaon KCF-B3000HCO - Firmware - nedostatky - aktualizace


Návštěvník J.Š.

Doporučené příspěvky

Aktualizace tu je, ale pokud dám, že ji chci, tak zčerná obrazovka a po chvíli se zase objeví hláška o aktualizaci. A takhle pořád dokola. Takže nic moc. Zkusím si s tím ještě hrát večer, třeba se to podaří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník mill

Mě to při prvním odsouhlasení aktualizace udělalo reboot, zeptalo se znova a už to jelo aktualizaci na zelené obrazovce...

 

jen by mě zajímalo, proč se to stahuje tak hrozně pomalu, vždyť datové toky u HD kanálů jsou v řádech Mb/s

 

uvidím co se po aktualizaci zlepší, jinak oproti Handanu 6000 mi přijde, že má hrozně pomalou odezvu a listování v EPG je katastrofa :/

 

Jestli již dotaz padnul, tak se omlouvám - jak mám nastavit nahrávání dvou pořadů za sebou, aby se to nahralo ? Když to nastavím přes EPG, naharje se první, s velikostí obou pořadů, ale koukatelná je jen ta část v délce prvního pořadu a druhý pořad se samostatně nenahraje. Momentálně to řeším tak, že nastavím jen první věc, ale dám ji megapřesah a mám tam obojí, což tak není to pravé.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník jam

Aktualizace - instalace v pořádku, bez černé obrazovky. Zatím jsem moc nezkoumal změny, ale subjektivně mám pocit, že se zrychlila reakce na tlačítka dálkového ovladače. Ale možná je to placebo efekt ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Navíc po aktualizaci mi vypadli všechny české kanály krom HD kanálů a dokonce nejdou ani naladit zpět :?

Takže z klasické stovky a něco kanálů mám necelých padesát a nejde s tím hnout, pls nemá někdo radu?

Vyhledání kanálů jsem zkousel, naslo jen sedum a uplne nepouzitelne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník jam

Co mě napadá je, že při vyhledávání byla nastavená počáteční hodnota frekvence až na 730MHz.

Dál taky nemusí najít automaticky obě hodnoty "symbol rate" - na 5000 např. najde jen pár muxů. Zbytek je na 6900.

Takže zkusil bych při vyhledávání hodnoty frekkvencí a symb.rate nastavit ručně podle http://www.upczone.cz/download/seznam_muxu.htm

Pokud to nepomůže, pokračoval bych obnovením továrního nastavení a začal bych se vším nastavováním znova od začátku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pustil jsem dnes televizi a správně mi naskočil program EurosportHD (dávají kulečník), neb tam jsem to včera vypnul. Po pár vteřinách se mi objevila tabulka, kde mi je sděleno, že je k dispozici nová aktualizace software. A zda ji chci (OK), nebo zda ji nechci (EXIT). Tak jsem tedy kliknul na DO na OK. Chvíli nic, potom lupnutí, černá obrazovka, po chvíli boot set-top-boxu, inicializace a hups - EurosportHD a opět tabulka o novém software. Tedy opět OK. A opět to samé - velké NIC. Takže klikám na EXIT a technici od UPC (dost by mě zajímalo, za kolik peněz "pracují") opět klesli v mém vědomí o pár schodů níž (už jsou někde ve sklepě).

Apropó: já se živím také programováním. Na směně (dělám směnové dvanáctky - zrovna mám po noční) jsem sám a mám zodpovědnost za chod fabriky, kde přes program jede zhruba 600 strojů. Já si nesmím (ne nemůžu, ale NESMÍM) dovolit renonc a nechat odstavit fabriku. Já (a kolegové z ostatních směn také) než pošlu nějakou programovou úpravu do PC a do řídících jednotek, tak si to musím mnohokrát odzkoušet ve zkušební skříni a simulovat různé události a sledovat, jak se to vše chová. To technici u UPC asi vůbec nemají ponětí, jak to jinde musí fungovat, aby to všechno fungovalo (nehážu všechny do jednoho pytle). Ti technici se chovají neprofesionálně a připadá mi to, že to je spolek dobrodruhů.

A teď jsem zjistil další srandu: když přepnu na další kanál - opět se objeví tabulka. Ona mě vlastně bude otravovat po celý život?? ..... ti technici od UPC by se jinde neuživili, a nebýt UPC, tak jsou trvale na pracáku, a nebo dělají kopáče - to by snad zvládli

takže až na programu ČT_1 se zadařilo. Běží tam zajímavá informace - nevypínejte síťový vypínač! (to je stejně dobrodružné, jako když flashuju BIOS., vypnou proud a můžu to zahodit).

Apropó: I pitomý Microsoft, když posílá aktualizace na OS, tak si můžu vybrat a co nechci, to neodfajfknu. A už nikdy mě to neotravuje.

  • Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...