Přejít na obsah

Yarda_cz

Uživatel
  • Příspěvky

    134
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    1

Vše od uživatele Yarda_cz

  1. Yarda_cz

    Chyby Vodafone TV

    Zdravím, nesetkáváte se někdo prosím s chybou, kdy se nahrané nebo právě nahrávané pořady nezobrazují v nahrávkách? Po vypnutí /zapnutí STB žádná změna, teprve po vytažení ze zásuvky pomůže. Díky
  2. Tak Compal taky bliká, ovšem vzadu 😄
  3. Zdravím, takže po nějakých testech mám domluvenu výměnu STB. Na serveru chyba není, to by mi ty nahrávky nešly ani na mobilní aplikaci, nebo v prohlížeči. Na lince přiznali, že mají už více hlášení těchto problémů, ale mě se to tedy netýká. Jinak kdyby si někdo chtěl nechat prodloužit nahrávky, stačí reset STB. Koukám, že i u těch nahrávek, které měly pár dní do konce, mám nyní 3 měsíce 🙂
  4. Yarda_cz

    Mobilní aplikace Vodafone TV

    Zdravím, dnes mi již po několikáté po spuštění aplikace na mobilu ( Mi Note 10 Lite 8/128) nenačte aktuální datum a čas. V TV programu mám nyní třeba minulý víkend a čas taky nesouhlasí. Ukončení/restart nepomáhá. Samozřejmě nelze nic přehrát, když je to přes týden staré.
  5. Opět dva týdny pryč, a nic, žádná odpověď, žádná náprava. Potvrzení o přijetí zprávy č.1206934. Už mě to vaše přehrávání na "prémiovém" boxu vážně leze krkem. Světový operátor, ale působíte hůř, jak lokální poskytovatel z Horní-Dolní. UPC mělo své chyby, ale vy zatím "vyhráváte". Takže prosím, dejte zpětnou vazbu, zda u vás někdo dotaz zaregistroval, nebo ho dokonce začal řešit. Děkuji
  6. U zpětného zhlédnutí a videotéky teď OK. Ale např. teď se mi nahrává klasika neděle dopoledne (Archiv CT24, Filmový týdeník, Toulavá kamera, Objektiv, Prima Svět, Prima Česko) a v nahrávkách nemám nic. Přitom v EPG vidím, že jsou nahrávány. Minulý týden to samé, a myslím že teprve po restartu tam nahrávky byly. Zkusím se na to odpoledne zaměřit a sledovat. Tak po restartu se najednou nahrávky objeví.
  7. Zdravím, dávno odesláno a 14 dní nic? Dělá to už u každé mé nahrávky. Je to dost otravné, už něco víte? Oprava?
  8. Zdravím, v poslední době se mi dost často stává, že nahraný obsah nepřehraji napoprvé. Po stisknutí Přehrát nahrávku, se dlouho nic nestane a poté na černé obrazovce vyskočí hláška "Nelze se připojit k serveru nebo došlo ke ztrátě připojení". Když skočím zpět do TV a poté opět zpět do nahraných pořadů, pak se už přehrávání spustí. Nemáte někdo také takový problém?
  9. Tak problém stále přetrvává. Karlovina
  10. Měl jsem ten samý problém dva dny zpátky. Od dneška to už vypadá ok.
  11. Umí jen papírově. Ani po poslední aktualizaci nefunguje. Alespoň na mé Tv. Nebo to někomu funguje?
  12. Tak moje prosba s modrým tlačítkem byla vyslyšena 😄 To vypínání-zapínání ale stále nefunguje. A ještě jsem si všiml, že rozdíl mezi režimem nízké a vysoké úspory není žádný. Jak v době zapnutí boxu, tak jeho spotřeby. Nejspíš ho nebudu ani vypínat. V zapnutém stavu 6W, ve vypnutém 5W 😄
  13. Dá se taky jiným způsobem, na tvém obrázku máš dole filtrování zařízení. Tam můžeš určit, na jakou frekvenci se budou jednotlivá zařízení připojovat.
  14. Jasně, už jsem v Můj Vodafone, ty screenshoty mě zmátly, netušil jsem, že se jedná o UPC boxy.
  15. Zdravím, podporuje tento STB vypínání / zapínání TV po HDMI? Mám Xiaomi Mi Smart TV 4S - 43", která to umí, ale nefunguje to. Jinak po pár dnech sbližování mám zatím lepší pocit než z cihly. Rychlé reakce, to přetáčení je super, nahrává co chci. Ještě by to chtělo z modrého tlačítka udělat zkratku k nahraným pořadům.
  16. No nazdar, koukám taky Pardubice, tak to abych si připravil týden dovolenou 😀
  17. Dá se někde k výměně přihlásit? Abych to měl taky za sebou?
  18. Chtěl jsem zkusit tovární nastavení, ale zaseknu se u volby, zda chci zachovat nahrávky. Ať dám Ano, Ne, dál se to nehne. Nevíte proč? Aktuálně žádné nahrávání neprobíhá, nevím co by to mohlo blokovat..
  19. Yarda_cz

    Horizon Go

    Odinstalace, výchozí nastavení.. nic nefunguje 😕 přitom na jiném W10 jede v pohodě, i v prohlížeči.
  20. Yarda_cz

    Horizon Go

    Dokonce jsem se nyní dočkal hlášky...
  21. Yarda_cz

    Horizon Go

    Píši o aplikaci, v prohlížeči vše v cajku 🙂
×
×
  • Vytvořit...