tomus Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Všiml jsem si že konečně po 15 měsících byla aktualizována aplikace Vodafone TV z verze 1.0 na 2.0, jako změny se uvádí: Zlepšujeme výkon a stabilitu. Zároveň opravujeme několik drobných chyb. Vy co tuto aplikaci používáte, zaznamenali jste nějaké rozdíly ? Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Elac Posted May 8, 2021 Share Posted May 8, 2021 Aplikaci pouzivam a v porovnani s upc je to tragedie. Vcera jsem se dival napr na F1 zpetne a najednou me to souplo o 20 minut dopredu a uz to neslo vratit. Nema ani AirPlay kterou jsem pouzival na chate. Ovladani katastrofa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted June 1, 2021 Author Share Posted June 1, 2021 Google play mi hlásí novou aktualizaci aplikace Vodafone TV na verzi 2.0.1 z 28.5 2021 NOVINKY Nově umožňujeme přepnutí aplikace do angličtiny a dvojité poklepání pro přetáčení obsahu. Zároveň jsme opravili pár drobných chyb a zlepšili stabilitu aplikace. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
janmichaelvincent Posted June 1, 2021 Share Posted June 1, 2021 Ví se, jestli to někdy bude umět Chromecast? 2 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted June 3, 2021 Author Share Posted June 3, 2021 @janmichaelvincent Bohužel neví 😕 2 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arcao Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Zkoušel někdo rozjet Vodafone TV na emulátoru? Na BlueStack se appka nechce spustit. Prý zařízení není zabezpečené. Na MEMU Play jsem se dostal až k přehrávání pořadu, ale tam to skončí na chybě, že se nepovedlo získat polohu. Quote 300 Mb/s Jiná služba Komfort TC 7200, VTV Pro Box, 2xCA Neratovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 @Arcao Jasně, že zkoušel a úspěšně 🙂 Bluestack a Nox. Je třeba nastavit Mock location (tedy fake GPS polohu) a skrýt root. Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LubaJan Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 @Marek-26 mám nainstalován Bluestack, muzete poslat podrobněji jak nastavit Mock location (tedy fake GPS polohu) a skrýt root. Děkuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted July 27, 2021 Author Share Posted July 27, 2021 Ještě jeden nový článek o Android emulátorech, na kterých se můžete pokusit rozjet aplikaci Vodafone TV na vašem PC: https://m.zive.cz/jak-dostat-android-do-windows-tady-je-6-nejlepsich-emulatoru/a-211327#part=1 Doufám že se již brzy dočkáme doby, kdy tohle potřebovat nebudeme. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted May 6, 2022 Help center Share Posted May 6, 2022 Mobilní aplikace Vodafone TV je nově dostupná i v Huawei AppGallery pro telefony od Huawei bez Google služeb. Quote Optical 500 Mb/s Premium 5G Komplet VTV Premium box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts