Yarda_cz Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Zdravím, dnes mi již po několikáté po spuštění aplikace na mobilu ( Mi Note 10 Lite 8/128) nenačte aktuální datum a čas. V TV programu mám nyní třeba minulý víkend a čas taky nesouhlasí. Ukončení/restart nepomáhá. Samozřejmě nelze nic přehrát, když je to přes týden staré. Quote Kabel 300 Mb/s - Komplet Premium VTV Box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
ost-plus@seznam.cz Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Na Samsungu NOTE 20 O.K. Quote 150 Mb/s - Klasik 2 x CA modul 2 x Dreambox DM920 Teplice Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted May 15, 2022 Author Share Posted May 15, 2022 Tuhle chybu už jsem pozoroval, když jsem aplikaci spouštěl v Android emulátor u na PC, zůstal tam viset datum a čas ze dne kdy jsem měla apku puštěnou naposled, tam pomohlo emulátor několikrát zapnout a vypnout, tady můžeš maximálně zkusit vypnout a zapnout apku, případně z ní vymazat uživatelská data, v té Vodafoní TV apce je evidentně nějaká chyba. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted May 16, 2022 Help center Share Posted May 16, 2022 @Yarda_cz Dobré ráno, Yardo, pokud vám nepomůže ani přeinstalace aplikace, tak nám prosím zavolejte na 800 77 77 31, nebo napište přes https://tam.je/forum/, předáme to našim technikům. Plošně takovou chybu neevidujeme, já jsem to vyzkoušel na několika zařízeních a vždy to bylo v pořádku, takže půjde o nějakou individuální chybu... 😕 Quote - Premium 5G Komplet VTV box Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 2 Yarda.cz: Jo, to jsem popisoval když jsem psal, proč Vodafone TV na androidním emulátoru ve Windows je pouze pro otrlé povahy 😊 Stačilo tam vždy v aplikaci vymazat všechna data, po spuštění se znovu přihlásit a fungovalo to. Problém byl, že na tom NoXu to bylo pravidlem, tak snad v mobilní apce je to náhoda. Je to tady někde ve vláknu, ale spíše v tom o Vodafone TV na PC... Quote - - Komplet Polofunkční box, stálesvítící modem Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted May 16, 2022 Author Share Posted May 16, 2022 Ano vzpomínám si že tady o tom Medvěd také psal, já to testoval ve dvou emulátorech LDPlayer a Nox a datum blblo to u obou. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek-81 Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 @Ondra - Vodafonepřipomínám, že stále není k dispozici Chromecast. To jen, aby jste nezapomněli. 🙂 3 Quote 150 Mb/s 4 GB Klasik CI+ Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted May 19, 2022 Help center Share Posted May 19, 2022 @marek-81 Hezký večer, na tuto funkci si ještě chvíli počkáme, ale ve vývoji je 🙂 Quote Optical 500 Mb/s Premium 5G Komplet VTV Premium box Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvancara Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 Připomínám, že stále nejdou spustit všechny kanály ze seznamu. Quote - - Komplet CA OVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted May 20, 2022 Share Posted May 20, 2022 @cvancara I o tom se ví a mělo by se v nejbližších aktualizacích opravit. 2 Quote Kabel 300 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts