Jump to content

Mobilní aplikace Vodafone TV

tomus

Recommended Posts

Zdravím, dnes mi již po několikáté po spuštění aplikace na mobilu ( Mi Note 10 Lite 8/128) nenačte aktuální datum a čas. V TV programu mám nyní třeba minulý víkend a čas taky nesouhlasí. Ukončení/restart nepomáhá. Samozřejmě nelze nic přehrát, když je to přes týden staré. 

Screenshot_2022-05-15-18-57-51-478_com.vodafone.vtv.cz.jpg

Screenshot_2022-05-15-19-02-06-678_com.vodafone.vtv.cz.jpg

• Kabel 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Premium VTV Box
  • Pardubice
  • Speedtest

Tuhle chybu už jsem pozoroval, když jsem aplikaci spouštěl v Android emulátor u na PC, zůstal tam viset datum a čas ze dne kdy jsem měla apku puštěnou naposled, tam pomohlo emulátor několikrát zapnout a vypnout, tady můžeš maximálně zkusit vypnout a zapnout apku, případně z ní vymazat uživatelská data, v té Vodafoní TV apce je evidentně nějaká chyba.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

• Help center

@Yarda_cz Dobré ráno, Yardo, pokud vám nepomůže ani přeinstalace aplikace, tak nám prosím zavolejte na 800 77 77 31, nebo napište přes https://tam.je/forum/, předáme to našim technikům. Plošně takovou chybu neevidujeme, já jsem to vyzkoušel na několika zařízeních a vždy to bylo v pořádku, takže půjde o nějakou individuální chybu... 😕

• -
  • Premium 5G
  • Komplet
  • VTV box
  • Chrudim
  • Speedtest

2 Yarda.cz:
Jo, to jsem popisoval když jsem psal, proč Vodafone TV na androidním emulátoru ve Windows je pouze pro otrlé povahy 😊 
Stačilo tam vždy v aplikaci vymazat všechna data, po spuštění se znovu přihlásit a fungovalo to. Problém byl, že na tom NoXu to bylo pravidlem, tak snad v mobilní apce je to náhoda.
Je to tady někde ve vláknu, ale spíše v tom o Vodafone TV na PC...

• -
  • -
  • Komplet
  • Polofunkční box, stálesvítící modem
  • Praha Žižkov