Odesláno čtvrtek v 14:22 1 den @Ondra - Vodafone Obávám se, že si nerozumíme. Diskutujeme naprosto identickou situaci, jejíž řešení jste oznámil na odkazu níž. Operátoři výslovně potvrdili, že televize je nedotčena a najednou je bez jakékoliv výpovědi okamžitě smazaná, jako by nikdy neexistovala.@vetrak Tak potvrzuji - pokud byste žádal o výměnu vlastního modemu za jiný vlastní modem (a platí to i na dříve odkoupená exUPC zařízení), tak přitom nedochází ke zrušení služby, ale "pouze" k výměně zařízení. @tomus Já vím, sleduju zdejší fórum už od doby, kdy mělo úplně jinou barvu. Proto jsem to řešil podle postupu potvrzeného @Ondra - Vodafone a požádal jsem pouze o změnu MAC adresy jednoho odkoupeného modemu za jiný odkoupený modem. Já po vlastním ani netoužil, chtěl jsem si ho pronajmout, ale Vodafone řekl ne. Musel jsem si ho tedy koupit, protože mě začali spamovat se swapem a nutili mi výhradně nevhodný Arris TG3442.Bylo tady potvrzeno, že vlastní CA moduly zůstávají v případě, že se buď mění odkoupený za odkoupený nebo pokud se jde z odkoupeného na pronájem. Pouze pokud chce někdo z nájmu na vlastní, tak je služby potřeba "resetovat". Já modem v nájmu nikdy neměl, tak to není můj případ. Všem operátorům jsem to říkal, všichni mi výslovně potvrdili, že CA moduly mi zůstanou, tak se prostě nemůže stát, že nějaký robot na backoffice zruší ani jednou stranou nevypovězenou TV službu. Operátor nesmí ze dne na den bez mého souhlasu a bez řádné výpovědní doby jednostranně ukončit platnou smlouvu na poskytování služby. Pokud by se to obratem nevyřešilo, šlo by o hrubé porušení ZoEK. Věřím, že se to vysvětlí a vyřeší a ušetříme si dopisování s ombudsmanem Vodafone nebo eskalaci k ČTÚ. Super BezLimitu L Extra ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Brno - Žabovřesky
Odesláno čtvrtek v 15:48 1 den Nějaká ta zkušenost je i tady Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno čtvrtek v 15:54 1 den @Technikus Přesně z toho vlákna jsem čerpal, když jsem musel vymyslet plán B. Jsem přesně tento případ. Ondra to tady potvrdil, že CA moduly zůstanou. Super BezLimitu L Extra ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Brno - Žabovřesky
Odesláno čtvrtek v 15:56 1 den @penca aha, už tomu rozumím, já myslel že měníš pronajatý modem za vlastní, jenomže ty jsi pouze vyměnil vlastní modem za opět vlastní modem, v tom případě by k takové situaci nemělo dojít a je to chyba Vodafonu, když to tady sám Ondra z Vodafone nedávno ověřoval a potvrzoval, že televizních služeb se to v tomto případě nedotkne. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno čtvrtek v 16:48 1 den @Ondra - Vodafone Formální reklamace neoprávněného zrušení smlouvy podána pod číslem INC04044601, budu moc vděčný za popohnání k rychlé nápravě. Věřím, že nebudu muset juniorům vysvětlovat, že formule tento víkend neuvidí, protože někdo z Vodafone udělal hrubou chybu. Super BezLimitu L Extra ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Brno - Žabovřesky
Odesláno čtvrtek v 17:11 1 den @penca já si myslím že ty čtyři odkoupené CA moduly už ti nevrátí, protože to ten jejich systém neumožňuje, ale mohli by ti třeba teoreticky pronajmout 4 CA moduly za 4x 0 Kč (na místo 4x 70 Kč). Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno čtvrtek v 20:22 1 den CO mimo jiné přijde divné mě. Pokud Vodafone sám oslovil s výměnou modemu resp. poslal emailem informaci "V nejbližší době vás proto bude telefonicky kontaktovat zástupce našeho instalačního partnera", tak určitě nebyl odprodaný. Zákazníky s odkoupenými modemy neoslovují. Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
Odesláno čtvrtek v 22:21 1 den Ok, tak long story pro zvídavé, táhne se to už měsíc. V souvislosti se změnou cen mi přes retenční měnili mobilní tarify v kombinované nabídce na ty ze současné nabídky do giga combo. U internetu jsme se bavili o tom, že mám zájem o Arris CM3500B do pronájmu a že když mi jej dají, navýším internet z 500 na 2000 Mbit/s. Pronájem mi neschválili, zůstal jsem tedy na 500. Dohodli jsme se na navýšení ceny za 4xflat, 500 pevný net a místo TV se všemi balíčky bude ALL in One. K tomu jsme řešili další moje číslo plátce s dalším internetem (compal v nájmu), TV (mix odkoupeného a pronájmu CA) a další dva flaty. Na tomto druhém účtu mě už několikrát volali kvůli swapu. Pokaždé jsem jim řekl, že Arris TG3442 nechci, oni prý předají. Tak jsem retenčnímu nahlásil, ať mi ho rovnou vymění za model, co si poradí s totálně zarušeným spektrem 2,4 i 5 GHz.Někoho z backoffice napadlo, že při úpravě tarifů zadá požadavek na výměnu obou mých Compalů, vlastního i pronajatého. Takže krom toho, že mi odmítli dát převodník, začali mi nutit výměnu vlastního modemu, což jsem odmítl. Kdyby se radši soustředili na to, aby nastavili správně dohodnuté ceny, udělali by líp. Oproti dohodě s retenčním se netrefili v součtu o cca 1500 Kč měsíčně a zapomněli přepnout na All in one. Navíc mi prodloužili závazek o 1,5 roku, i když jsem byl ujištěn, že se to nestane.Já si koupil vlastní převodník, požádal o změnu MAC a výsledek je, že mi bez výpovědi kompletně zrušili TV (abych se nemusel večer dívat na Slavii?), mám blbě nastavený ceny všech služeb, zato s delším závazkem na tom menším účtu. A na termín výměny toho pronajatého Compalu za Ultra Hub 7 tamtéž se nikdo neozval. S ohledem na to, že tam mám taky vlastní CA to ani není na pořadu dne, dokud se nenajde u Vodafone někdo příčetný, zatím se nedaří. Super BezLimitu L Extra ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Brno - Žabovřesky
Odesláno před 20 hodinami20 hod před 13 hodinami, tomus napsal:@penca já si myslím že ty čtyři odkoupené CA moduly už ti nevrátí, protože to ten jejich systém neumožňuje, ale mohli by ti třeba teoreticky pronajmout 4 CA moduly za 4x 0 Kč (na místo 4x 70 Kč).Ano, ale tohle se musí řešit bohužel přes reklamační oddělení. Také jejich chybou jsem u své zakoupené CA moduly přišel, ale prý mi vyšli "vstříc" (díky jejich chyba) a mám je pronajaté na dobu neurčitou za 0 Kč. V mém případě to trvalo skoro měsíc. Jejich systém byl naprosto tragický a měl jsem převzít něco, co jsem nepodepsal a neviděl. Systém mi to stále nedokázal vygenerovat a přitom na pobočce mi to vytiskli bez problémů. Upraveno před 20 hodinami 20 hod uživatelem Pepe - - ALLinONE CA modul Praha
Odesláno před 20 hodinami20 hod Centrum péče @penca Je dobře, že jste nám reklamaci poslal, kolegové z Reklamačního oddělení vše důkladně prověří. Na řešení reklamace je 1 měsíc, většinu reklamací uzavřeme výrazně dříve, ale vždy to je individuální podle konkrétní situace. Kolegům napíšu, ale nemůžu vám slíbit, že to bude možné řešit obratem. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.