Odesláno 28. května28. kvě ve smlouvě je přece jenom to, co chceš nebo potřebuješ - pokud budeš mít vlastní modem, k čemu by ti byl pronajatej? 🙄 pronájem modemu je samostatná doplňková služba Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno 31. května31. kvě Obavam se, ze mu VF zrusi vsechny sluzby ;-) a bude muset nastavovat vse znovu. Takovou politiku VF pouziva. Fibre 500 BezLimitu M Family Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 29. července29. čvc V 25. 3. 2026 v 9:14, SirWimpyIX napsal:Aktualni zkusenost s upgradem linky v lokalite Brno - ukecal jsem Ultra+ 2000/400 za 450,- bez DPH (smlouva na ICO) plus vymena Vodafone Station za Arris CM3500 (pani se mi nejdrive snazila vnutit Ultra Hub, ale kdyz jsem ji presvedcil, ze maji v ceniku pouze prevodnik a ze mam router vlastni, tak si dohledala, ze toto reseni je OK). Behem 30min volali zpet kvuli terminu vymeny zarizeni, volno bylo uz za 48h, technik dorazil hned behem prvich 15min domluveneho casoveho okna schuzky, vymena a registrace zarizeni plus zmena parametru linky probehla do 10min. Prechazel jsem z 1000/300 s Vodafone Station na 2000/400 s Arris CM3500. Za me tedy spokojenost... :)Ahoj,Jako alternativu zvažuji přejít na firemní tarif Ultra+ Profi 2000/400 s převodníkem Arris CM3500.Můžu se zeptat - tuto cenu jsi vyjednal jako zákazník, co má jenom pevný internet nebo k tomu máš další služby? Ta cena je za mě určitě dobrá, ale je otázka, jestli ji dají i mě. Na mé adrese tarif 2000/400 udávají jako dostupný. Otázka je, zda to má smysl, pokud efektivní rychlost je tak 300/30.Díky za info. Basic - - - Praha 10 - Strašnice
Odesláno 29. července29. čvc co to má bejt efektivní rychlost? 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno 5. srpna5. srp Je teď Arris CM3500 dostupný aspoň pro firemní zákazníky ?Mohl bych v rámci "reorganizace" služeb u vodafone přejít na tarif na IČO ale bez Arrisu to nemá pro mě význam řešit. Cable+ 1000 - - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 5. srpna5. srp Co tato reakce před několika dny. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 5. srpna5. srp Centrum péče @tom421 Ano, na IČO je dostupný. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
Odesláno 5. září5. zář Právě jsem ho získal do nájmu za 20,- měsíčně na rodné číslo Upraveno 5. září5. zář uživatelem Peatro Cable+ 1000 - Základní Commscope Arris CM3500 Ostrava
Odesláno 5. září5. zář A jak se to podařilo po tolika příspěvcích, že to nelze? To je od tebe na jiném foru? Přišlo zdražení současného pevného kabelového internetu 500/50 mbps za 199,- + 50,- modem měsíčně nově po zdražení dohromady za 300,- , po komunikaci s retencí nově 1000/60 mbps za 209,- + 20,- měsíčně pronájem za převodník. Za mě spokojenost. Kdo mi dá za 229,- měsíčně gigabit na dobu neurčitou bez dalších služeb a sraček co vše musím jako u O2? Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 5. září5. zář @Peatro Gratuluju, mě se to nepodařilo ani s měsíční soukromou rodinnou útratou přes 4500 Kč. Byl jsem domluvený, že navýším tarif na 2GBit a připlatím si dalších víc než 400 měsíčně, retenční pro mě požádalo o výjimku, ale po pár dnech mi žádost zamítli a ještě mě operátorka poslala do háje, jak malýho spratka. V tu chvíli jsem byl přesvědčený, že to komplet vypovím a všech 12 služeb odnesu jinam. Nakonec jsem to prodýchnul, protože máme od Vodafone dokryté podzemní prostory v práci, což je fajn (ale mám i služební Vodafone SIM, takže se přinejhorším obejdu).Vzal jsem na vědomí, že bez IČO neuspěju a koupil za plnou cenu CM3500B na Lica, abych nahradil vlastní Compal.Teď se přetahuju s technickou podporou, která mi jej nechce zaregistrovat. Technik vůbec neví, že jsou definované požadavky na vlastní DOCSIS modemy, které splňuji. Vůbec jsme se nedostali k typu modemu, požadavek odmítl principiálně, prostě žádný vlastní modem. Požádal jsem, ať to posune výš, slíbil reakci do 24 hodin a nikdo se neozval To je fakt na hlavu. Neprodáme, nepronajmeme, vlastní mít nesmíš, ale budeme tě nutit do výměny Compalu za archaický Arris s wifi 5. Je mi smutno, kam se ten operátor od dob Oskara a UPC posunul. Normálně šikanuje 25 let věrné klienty s perfektní platební historií. Super BezLimitu L Extra ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Brno - Žabovřesky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.