Sunday at 12:21 PM2 days Měl jste to dotáhnout dokonce. Mně to taky nedali na poprvé. Až na potřetí kdy jsem zadal OKU internetu konkurenci a oni viděli, že je tam požadavek na ukončení od O2. A o převodník jsem já aktivně nežádal. Nabídli mi ho sami po odsouhlasení nějakých šéfů, aby se na retenci dostali na celkovou měsíční cenu oproti konkurenci na optice. Prostě jsem jen řekl, že užívám vlastní router a současný Compal mám v režimu bridge, tak žádný jejich router za měsíční pronájem 100,- Kč nechci. Asi jsem měl štěstí. Nevím. Cable+ 1000 - Základní Commscope Arris CM3500 Ostrava
Yesterday at 12:52 PM1 day Care Centre @penca Pěkný den, při splnění podmínek samozřejmě můžete mít vlastní modem, omlouvám se, pokud to kolegové nevěděli. Kdyby se vám neozvali, dejte nám prosím vědět přes https://tam.je/dotaz, předali bychom to k dořešení. - Extra ALLinONE Vodafone TV app Pardubice
3 hours ago3 hr @Ondra - Vodafone Dobrý den, děkuji za potvrzení i nabídku pomoci. Dnes jsem to zkusil podruhé a měl jsem štěstí na operátora, který už měl zkušenost s registrací vlastního modemu. Sice to nemohl nastavit sám, ale vzal si ode mě SN a MAC a předal to k dotažení odpovědným kolegům. Věřím, že teď už to dobře dopadne.Do budoucna by bylo fajn, kdybyste přehodnotili možnost pronájmu toho převodníku fyzickým osobám. Klidně si tam dejte smysluplnou cenu místo dumpingových 20 Kč. Tohle zbytečné omezování pokročilejších klientů vede jen k oboustranně nevýhodnému obchodu, kdy já jsem vyhodil hromadu peněz za převodník za maloobchodní cenu a Vodafone přišel o mých 5.000 Kč ročně za navýšení tarifu. Super BezLimitu L Extra ALLinONE CA modul, Compal CH7465 Brno - Žabovřesky
3 hours ago3 hr Taková položka by mohla být s Samoobsluze, kde by se vyplnila nějaká pole, mohla by se i přiložit fotka štítku daného zařízení apod. a mohlo by se tak o to žádat od stolu. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha