Odesláno před 5 hodinami5 hod Ahoj,mám pevný internet s modemem Vodafone Ultra Hub 7. Pokud bych chtěl použít svůj vlastní, jaké mám možnosti, když se Ultra Hub 7 nedá přepnout do bridge módu? Dá se do něj nahrát jiný firmware, případně vyměnit modem za jiný s podporou bridge, nebo mám změnit poskytovatele?Díky za odpověď. Premium - - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod Firmware je globální, nelze výjimka pro uživatele. Požádat o výměnu modemu je možné. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod Centrum péče @myschovip Pěkný den, Vodafone Ultra Hub 7 aktuálně bridge mód nepodporuje - nelze ho zprovoznit žádným způsobem. Pokud potřebujete tuto funkci, můžete modem vyměnit za Vodafone Station Wi-Fi 6 (zvládá rychlostní tarify do 1 Gb/s včetně). O případnou výměnu můžete požádat telefonicky na 800770077. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 3 hodinami3 hod Autor Co v případě, že má někdo linku 2 Gb/s a chce použít svůj vlastní router? Vodafone Ultra Hub 7 musí vyměnit za Vodafone Station Wi-Fi 6 s poloviční rychlostí? To je nešťastné řešení ze strany Vodafonu 🤦♂️ Premium - - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 1 hodinou1 hod U Arris CM3500 - převodník pro Pevný internet Kabel již zmizela hláška ze je jen pro firemní zákazníky Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno před 1 hodinou1 hod @myschovip Tak když máte v profilu vyplněný tarif Premium 😉to rozhodně není 2Gbps. Ale v případě 2Gbps a požadavku na bridge by možná mohli svolit s dodáním Arrisu CM3500.@kautskym Stále je jen pro firemní zákazníky prý. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 53 minutami53 min Autor @Marek-26 Píši o tom, co v případě, že má někdo linku 2 Gb/s. Netvrdím, že ji mám já 😉 Uvažuji o ní, ale v kombinaci s vlastním řešením od Ubiquiti. Pokud je ale Arris CM3500 pouze pro firemní zákazníky, Vodafone běžnému zákazníkovi v podstatě nedává na výběr, a to je škoda. Premium - - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 31 minutami31 min Tak zkuste zavolat, že chcete přejít na 2Gbps, ale jen pod podmínkou Arrisu CM3500. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno před 26 minutami26 min Zabere to? No za pokus to stojí. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.