Odesláno 2. září 2025 2. zář @mojmax to bych viděl na začátek jako jeden z reálných přístupů ze strany VF. Dovedu si představit, že ve firmě budou mít na bridge režim přece jen více požadavků, než běžná domácnost. Druhá věc, že na tarifu 2 Gbps budou mít přece jen větší vývar, kór na firmu která až tak nesmlouvá nějaké dumpingové ceny, pak není takový problém dát modem za dvacku. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 2. září 2025 2. zář Muzete si ho koupit tady: https://www.werner-electronic.de/kabelmodem-arris-cm3500-b-ce-25-gbps-lan-portAle asi jen k vystaveni na policku ;-) Super BezLimitu M Family Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 2. září 2025 2. zář Tady je jasný příklad toho, co se vyplatí si koupit jako vlastní zařízení a co se absolutně nevyplatí... 20 Kč vs 200€ Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 2. září 2025 2. zář @zajdee Je to zvláštní. Předpokládal bych, že každý operátor může naplánovat objednávku a zadat termín. A pokud je plánování objednávky zdlouhavé nebo složité, očekával bych, že mi to řekne a domluvíme se, kdy mi zavolá a doplánujeme spolu termín.@Jenda055 No já ti nevím. Tohle by asi překážkou být nemělo.@sodekcz Většinou jsou důvodem omezení malé zásoby, jako v případě toho FRITZ!Boxu, kdy došly. Takže "plýtvat" těmi modemy k tarifům, kde je funkční jiné zařízení... U FRITZ!Boxu a jeho cenou vs. cenou pronájmu bych i věřil, že je pronájem napočítán vzhledem k ceně k tomu nejvyššímu tarifu. Ale jak to je asi ví jen někdo z finančního oddělení Vodafone 😅 A upřímně, cena 20Kč měsíčně je směšná cena pronájmu zařízení, které se dříve pronajímalo minimálně za 50. Ale ve spojení s tím WiFi 7 routerem, co se dá k tomu objednat by to při vyšší ceně už bylo víc, než je teď za All in One, tedy WiFi router s modemem. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 2. září 2025 2. zář Jaká směšná cena, vždyť to zařízení se musí zaplatit Vodafonu ani ne za 20 let pronájmu /s Premium - - - -
Odesláno 3. září 2025 3. zář Tak modem je doma, včera přijel technik a mezi dveřmi mi ho předal, vrátil jsem mu VS, jeden podpis a je to. Žádná změna tarifu, nic kolem. Basic Super Základní Vodafone TV app, CA modul, Commscope Arris CM3500 Hranice 1
Odesláno 3. září 2025 3. zář před 15 hodinami, Technikus napsal:Tady je jasný příklad toho,co se vyplatí si koupit jako vlastní zařízení a co se absolutně nevyplatí...20 Kč vs 200€Tak to prrr. Za 250 měsíců (skoro za 21 let) jste na svém a pak už jen šetříte, pozor na to :-D Ultra+ - - Vodafone Ultra Hub 7 Super Praha
Odesláno 3. září 2025 3. zář Tak já jsem zatím na jedné smlouvě ve fázi podpisu dohody o pronájmu, na druhé smlouvě zatím končím tiketem „Chybná objednávka“, tak snad se i tam posunu do fáze výměny... Ale je to teda proces, to musím říct - hele, jen tak mezi náma - vy někdo těm smskám, co posílá VF s žádostí potvrzení změny služby, rozumíte? Jako najít smlouvu, kterou podepisuji, je zjevně nad moje mozkové buňky, a teď, kdy mám na jednom přihlášení v Můj Vodafone víc smluv, to dostalo úplně novej level. Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6
Odesláno 3. září 2025 3. zář V 2. 9. 2025 v 14:19, Ondra - Vodafone napsal:@zajdee Přesné postupy kolegů z linky neznám, ale můžeme na to případně kouknout - stačí nám napsat přes https://tam.je/forum :)Díky, napsal jsem. - - - Compal, 3xCA modul Praha
Odesláno 3. září 2025 3. zář Tak mně prvně bylo taky na lince řečeno, že je to pouze pro firemní zákazníky. Pak jsem paní přesvědčoval, že tomu tak není a odkazoval ji sem na fórum - a opravdu, podívala se na nějaká nová aktualizovaná pravidla a najednou to šlo... :-)Ale stejně jsem si při té příležitosti domluvil upgrade na 2000/400 za 390+20 měsíčně nafurt. Celkem fajn na to, že to nešlo přes retenční. Asi by šli i níž, ale neměl jsem zrovna náladu smlouvat. Upraveno 3. září 2025 3. zář uživatelem DiDiDi Ultra+ - - Commscope Arris CM3500 Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.