Jump to content

Nová podoba nabídky Vodafone TV

kautskym
Go to solution Solved by Ondra - Vodafone,

Recommended Posts

Jo to sice máte pravdu, že jste to dali vědět dopředu. Ale to nikdo netušil, že píšete o nových, v té době neexistujících tarifech. 

• Basic 250 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • Modem
  • Litomyšl

Sorry, nějakej sport je mi naprosto ukradenej, ale není mi jedno, že jednou jsem vzal nejdražší balíček Komplet právě kvůli tomu, abych nemuset řešit, kde ve kterém balíku je co a co se přidá (stejně, jako se i odebírá).. Že z Kompletu třeba ve skutečnosti používám jenom nějakých 10? kanálů, je problém můj, a ne nějakého VF.

Už to jednou zkoušeli, snažili udělat extra balíček ruských kanálu a vyjmout je z Kompletu. Moc dobře pamatuji, hádal jsem se s nimi, nakonec v Kompletu zůstaly (než je zrušili).

Když si zaplatím all inclusive, taky si budu muset ještě přikupovat oběd, snídani? Co není VF jasné na slově a balíčku Komplet?

• Agree 11
  • -
  • -
  • Komplet
  • CA
  • OVA
  • Speedtest

Ideální je asi jak to má poda, 60 stanic základní nabídky a k tomu třeba 20 stanic dle vlastního výběru, balíčky mají nevýhodu, že stejně nikoho nezajímá celý balíček. A platit si úplně komplet, to je celkem zbytečné, spíše jen pro ty co se s tím potom chlubí v hospodě. 

• Disagree 3
  • -
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465, Set-top box Premium
  • Opava

Před hodinou, cvancara napsal:

Sorry, nějakej sport je mi naprosto ukradenej, ale není mi jedno, že jednou jsem vzal nejdražší balíček Komplet právě kvůli tomu, abych nemuset řešit, kde ve kterém balíku je co a co se přidá (stejně, jako se i odebírá).. Že z Kompletu třeba ve skutečnosti používám jenom nějakých 10? kanálů, je problém můj, a ne nějakého VF.

Už to jednou zkoušeli, snažili udělat extra balíček ruských kanálu a vyjmout je z Kompletu. Moc dobře pamatuji, hádal jsem se s nimi, nakonec v Kompletu zůstaly (než je zrušili).

Když si zaplatím all inclusive, taky si budu muset ještě přikupovat oběd, snídani? Co není VF jasné na slově a balíčku Komplet?

Ano, přesně tak. Na některé kanály se dívám jenom někdy, na některé so koukám častěji, a tak podobně. Proto jsem si kdysi pořizoval Supreme a později Komplet. Je to logický a nevím, co k tomu není k pochopení.

Rozhodně jsem si je nepořizoval z důvodu chlubení se v putice, jak tu uvádí "ivo2003". Ten by asi nejraději každému nařídil, co si kdo má a nemá pořídit, aby nějak nevybočoval z davu. Tyhle lidi miluju.

• Agree 1
  • Haha 1
  • Super 500 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • STB Vodafone, modem Compal CH7465
  • Jirkov

před 33 minutami, Ivo Mašek napsal:

Ano, přesně tak. Na některé kanály se dívám jenom někdy, na některé so koukám častěji, a tak podobně. Proto jsem si kdysi pořizoval Supreme a později Komplet. Je to logický a nevím, co k tomu není k pochopení.

Přesně tak. Měl jsem Supreme, protože jsem nechtěl nic řešit. Pak byl určen k vyhynutí, tak jsem časem přešel na Komplet. Je to takový zvláštní způsob vztahu k zákazníkům, ale aspoň je vidět, že Vodafone drží tradici UPC a že ty zlé jazyky, co je obviňují ze zničení UPC TV, nemají pravdu. Je to prostě pořád stejné 🙂

Měl jsem takové lehké nutkání ocenit zahrnutí Voyo do Kompletu. No tak už mě to přešlo 🤣

• 1000 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • VTV Premium, KCF-B4003HCO, 2x Conax
  • Praha 6

...takže lze časem čekat vyhynutí balíčku Komplet a nucené přejití na novou nabídku?

Já za exUPC zažil jen navyšování internetových rychlostí za nějaké drobné a to bylo super. 

• Agree 1
  • Super
  • -
  • ALLinONE
  • Compal CH7465
  • Praha 13
  • Speedtest