June 30, 20231 yr To jsem zvědavý zda zítra budu ještě mít Premiér Sporty v balíčku Komplet. Je tam něco co chci vidět a ani na infolince mě nedokáží odpovědět. Super - Základní - Litomyšl
June 30, 20231 yr @LadikNejen zítra, ale i 1. srpna 🙂 Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
June 30, 20231 yr Author on je nějaký nový balíček Vodafone TV? Premium+, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
June 30, 20231 yr No, staronový se asi chystá 😄 Ale nikde na webu Vodafone jsem k tomu nic nenašel. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
June 30, 20231 yr Author já právě taky ne 😄 @Marek-26ani na intranetu nic není? 😄 Premium+, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
July 1, 20231 yr Tak vzhledem k tomu, že tam je vše, tak asi (tedy určitě) náhrada za Komplet. Což kvituji jako dobrý nápad. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
July 1, 20231 yr Nóóóó, ... asi vyšší, než ta současná. Ostatně to je smyslem těch všech různých úprav. Protože všechny firmy u nás pláčí, jak mají vyšší náklady a tak podobně. Jenom my, fyzické osoby, žádné vyšší náklady nemáme. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
July 1, 20231 yr Author AllinOne není ale nikde v ceníku nic, proto se ptám, Premium+, Super DSL Basic+, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves