Jump to content

Nová podoba nabídky Vodafone TV

Go to solution Solved by Ondra - Vodafone,

Recommended Posts

Před hodinou, Pavel m napsal:

TV 1000 Russkoje Kino : jedna zajímavost v aplikaci na TV hraje ,ale na CA Modulu to píše kod 11 zakodováno.Koukal jsem na nabídku na webu tam ten program už neuvadějí ?To by mě zajímalo jak to bude dál?

IMG20230705202449.jpg

• Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most

Cvancara: Ty máš ještě (tak jako já) balíček Komplet. A tam ta stanice zatím funguje (dlouho asi nebude)

Pavel m: Ty jsi si dobrovolně nechal aktivovat už ten nový balíček All_in_One. A v seznamu nových balíčků ten kanál již není (ale možná jsem se špatně koukal)

Což by vysvětlovalo vámi uvedené. 

• Super
  • Red Basic
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, Vodafone TV Premium
  • Jirkov
V 5. 7. 2023 v 20:26, Pavel m napsal:

IMG20230705202449.jpg

Tak to měla pokračování včera nehrajá půlka nabídky .Už vážně to Vodafone ,přehání dají novou nabídku a takový problémy.Musel jsem volat na techniky a ty udělali nějaký reset a poslali znova kody.Ale mám tel.od T-Mobilu asi zkusím změnu .

Edited by Pavel m
  • Premium
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • -Most

😄 Tak to mě rozesmálo, u UPC se to dělo každý den, obzvláště po začátku měsíce. Proč asi přibylo do Moje UPC obnovení programové nabídky? Protože chybějící předplatné generovalo desítky hovorů denně. 

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Obnovení programu je v samoobsluze můj Vodafone a v aplikaci můj Vodafone Jiz také a nemusí se nikam volat 

EDIT: tak jsem koukal dnes 8.7.2023 a obnovení programů ze samoobsluhy zmizelo 😮 

• Haha 1
  • Premium, Super DSL
  • Basic, Red Basic
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Zyxel VMG8623-T50B
  • Praha, Nová Ves
před 21 hodinami, Pavel m napsal:

Tak to měla pokračování včera nehrajá půlka nabídky .Už vážně to Vodafone ,přehání dají novou nabídku a takový problémy.Musel jsem volat na techniky a ty udělali nějaký reset a poslali znova kody.Ale mám tel.od T-Mobilu asi zkusím změnu .

Proč od T-Mobilu, v čem je lepší?

• -
  • -
  • -
  • -
  • Vyskov