Jump to content

Recommended Posts

Nabídka mně přijde víc než jasná. Platí to, co kupujete, tedy v pravé části printscreenu.

Pro jistotu detailní podmínky promo akce zde: https://www.vodafone.cz/podminky/nabidky-a-akce/podminky-nabidky-tarifu-3-gb-130-minut-volani-a-ne/

• Agree 1
  • Premium
  • Super
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Praha

No, moje máti má senior 60+ a má tarif za 299, v tom neomezený sms, 250min a 1gb. Pro seniora paráda. A co je fajn, neprovolané minuty se sčítají, i když teda pouze za předchozí měsíc, pak se začne znovu od 250. Každopádně tento tarif mi přijde dobrý. 

• Basic
  • Red Basic
  • -, Základní
  • -, CA modul
  • Brno
T-Mobile měl tarif neomezeně volání + neomezené SMS + 1 GB dat za 285 Kč měsíčně, takže opět VF nic moc. Vlastně jediný povedený (v tom dobrém slova smyslu) tarif od VF byla předplacená SIM karta na půl roku za 999 Kč s možností čerpání až 30 GB dat měsíčně. Jinak VF oproti konkurenci zaostává snad ve všem u veřejných nabídek.
  • Agree 1
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -
  • Help center

Hezký večer, informace k roamingu by měly být určitě napsané jasněji, protože by tam mělo být napsané to, že tarif můžete za stejných podmínek používat i v EU (bez dodatečných omezení). Děkuji za upozornění a předávám kolegům popis chyby k opravení. 

• Super Fibre
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Set-top box Premium
  • Pardubice
  • 3 weeks later...
Guest Jirmanlukas
V 5. 5. 2022 v 13:53, tomus napsal:

Neomezené data za tři stovky ti žádný operátor ani v akci nedá, takže tady není moc co řešit. Ten popis mají prostě blbě odněkud zkopírovaný

Za 3sta ne ale za 600 už ano, Ono je dobré si spočítat, jestli se vyplatí mí omezená data nebo předplacenou kartu a pak si stejně dokupovat / dobíjet. Já to teď před prodloužením smlouvy zkoumal a 599 za neomezený hlas, sms i data je cena, která je dle mě OK.  Abych řešil jestli zavolám / napíšu nebo šetřil data venku by mě ve finále omezovalo a stejně bych něco přikoupil a bylo by to dražší. 

Ten obrázek bude asi jen dočasná chyba, jsme lidi, stane se, nehrotil bych to.

No, těch 10Mb je pro mobil naprosto v pohodě, víc ani nepotřebuje prakticky. Samozřejmě to není na to si z toho udělat domácí internet a dle mě to je i jeden z těch účelů, aby to lidi nezneužívali pro připojení x zařízení. 

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Bohužel je to tak, i po přihlášení do Můj Vodafone tam jsou ceny neomezených tarifů bez slevy, pouze bez přihlášení na webu a označení že mám již pevný internet se zobrazí cena se slevou. 😕

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno