kautskym Posted June 5, 2022 Share Posted June 5, 2022 jednou jsem toto řešil s kamarádem, a na Vodafone nám řekli, že máme objednat tarif bez přihlášení a napsat do poznámek číslo na které to chceme aktivovat a za jakou cenu 1 Quote Premium, Premium DSL Basic, Premium 5G, Red Basic Základní tarif, Family, Sport, Cinema, 18+ Vodafone Station, Zyxel VMG8623-T50B Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted June 12, 2022 Share Posted June 12, 2022 tady máte lepší tarify, Vodafone nabízí klientům, kteří mají jen internet levnější neomezený basic a neomezený premium 5G než je standardní nabídka a dokonce i tyto tarify nabízí ale pouze v kombinaci s pevným internetem 😕 🙂 Quote Premium, Premium DSL Basic, Premium 5G, Red Basic Základní tarif, Family, Sport, Cinema, 18+ Vodafone Station, Zyxel VMG8623-T50B Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Hmm, ten Red Basic za 299 mě zaujal. To bych mohl nahradit rodinný tarif se sdílenými 10GB dat. Za stejné peníze více dat pro všechny ve skupině. Quote Super 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sparrow Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Mě by se taky líbil, bohužel ho všude vidím za 599,- 😞 Quote Basic 250 Mb/s - Klasik Compal black, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ladik Posted June 13, 2022 Share Posted June 13, 2022 Já zas koukám, na neomezený super za 599 Kč a sleva 4000 Kč na telefon. Mě to všude ukazuje slevou 2000 Kč Kautskym, prosím poraďte jak jste se dostal k té nabídce. Mě se to nedaří. Quote Basic 250 Mb/s Super Komplet Modem Litomyšl Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 https://www.vodafone.cz/tarify/kombi/?promo=cvm-wsc:cons:post-pega-MOBILE_X_SELL:kombi_voice_red6_cons 2 Quote Premium, Premium DSL Basic, Premium 5G, Red Basic Základní tarif, Family, Sport, Cinema, 18+ Vodafone Station, Zyxel VMG8623-T50B Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest freekarol Posted June 17, 2022 Share Posted June 17, 2022 On 6/13/2022 at 12:33 PM, Ladik said: Já zas koukám, na neomezený super za 599 Kč a sleva 4000 Kč na telefon. Mě to všude ukazuje slevou 2000 Kč Kautskym, prosím poraďte jak jste se dostal k té nabídce. Mě se to nedaří. Ono to vypadá, že kdy se člověk přihlásí do účtu Vodafonu, že tu slevu neukazuje, i když má na ní někdo nárok. Takže si tarif objednat nepřihlášený anebo kontaktovat Vodafone a chtít tu slevu (podmínkou, samozřejmě, je mít od Vodafonu internet). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tramin Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 @kautskym : mě ta stránka s promo nabídkou nejde načíst... 1 Quote 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 @traminmě funguje jak s přihlášením tak i bez přihlášení 1 Quote Premium, Premium DSL Basic, Premium 5G, Red Basic Základní tarif, Family, Sport, Cinema, 18+ Vodafone Station, Zyxel VMG8623-T50B Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
tramin Posted June 18, 2022 Share Posted June 18, 2022 Tak mě už taky, asi jen nějaká chybka. Horší je že to neplatí pro klienty Vodafone. @kautskym@Slamb Proč máte výhrady k mému příspěvku? V podmínkách je napsáno: "Stávající zákazník může nabídku využít pouze v případě, že u Vodafonu dosud nemá žádné mobilní telefonní číslo hrazené formou Vyúčtování." No a já tam mám hned 2 čísla, navíc na úplně stejný tarif, akorát za 397 Kč (ex UPC). 2 Quote 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts