kautskym Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 @traminono ty tarify jsou pro klienty Vodafone, to pro mě bylo zavádějící, protože když klient má internet a TV, tak již klientem kvůli tomu jinak na tom nic špatného není 🙂 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
tramin Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Akorát tam nesmí mít telefonní číslo... Quote 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Tak to je pochopitelné jestli máš u Vodafonu nějaký tarif za který platíš víc peněz, tak ti žádný operátor nedá jen tak levnější tarif, když by pak měl z tebe menší zisky. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Pak asi nebude problém číslo přenést na nějakou předplacenku a vzápětí se vrátit k VF. 2 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 To už možná jednodužší se domluvit na retenčním. 2 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
tramin Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 No asi vyzkouším OKU. 1 Quote 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted June 19, 2022 Share Posted June 19, 2022 Zkus, ale hoď telefonický dotaz na operátora a ne v aplikaci. 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Mi stačilo si vytáhnout OKU kod a do 15 minut volala retence, proč a co a nabídli mi o 50% levnější tarif... 1 Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
tramin Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 U mě je problém, že sice jsem administrátor 2 čísel, ale fyzicky je používají manželka s dcerou. A nedovedu si představit, jak byt to řešily s retenčním i kdybych je instruoval do detailu... Quote 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted June 20, 2022 Share Posted June 20, 2022 Prostě by ti předaly telefon, kdyby zrovna volal někdo z VF ohledně lepší nabídky. A toho někoho z VF lze instruovat, aby volal v době, kdy ten telefon můžeš mít k dispozici :) Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts