Technikus Posted October 20 Share Posted October 20 Vodafone nabízí dva nové tarify s neomezeným voláním a až 10 GB dat 1 Quote Super - ALLinONE Compal CH7465 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medvěd Posted October 21 Share Posted October 21 10GB dat za 7 stovek. No, nekupte to, za ty prachy. To bych se, milý Vodafone, radši viděl studenej! 2 2 Quote - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted Saturday at 07:07 PM Share Posted Saturday at 07:07 PM narazil jsem na nabídku s Kaufland Card 😄 https://www.vodafone.cz/tarify/kaufland/ 1 Quote Premium, Premium DSL Basic, Premium 5G, Red Basic Základní, ALLinONE Vodafone Station, Zyxel VMG8623-T50B, Set-top box Standard Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
mojmax Posted Saturday at 07:19 PM Share Posted Saturday at 07:19 PM Zoufalá nabídka. 5 1 Quote Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tube Posted 4 hours ago Share Posted 4 hours ago V 5. 5. 2022 v 14:53, Tube napsal: Priznam se, ze pri poslednim hovoru s retencnim oddelenim (stacilo si vyzadat v samoobsluze OKU kod) mi nabidli za 345,25- Neomezene volani, neomezene SMS a 5GB dat @Ivo2003Jen pro informaci, za ten čas mi VF upravil nabídku na 7+2GB v aplikaci. Na Spotify, sem tam Hotspot kvůli NTB někde mimo signál, a běžné serfování po zprávách mi to stačí a po pravdě mnohdy nevyužiju ani půlku z toho. Quote Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts