Jump to content

Modem Compal

Marek-26

Recommended Posts

Volal jsem s technickou podporou a operátor mi řekl, že mě nikdo nemůže donutit k výměně modemu. Ať je prý pošlu dop....e a dokud mi funguje koupené CISCO EPC3208, ať ho neměním. Také dost kriticky hovořil o Compalech, byl jsem překvapen jeho otevřeností 🙂 Takže bych čekal jak se bude situace vyvíjet a jestli časem bude VF nabízet odkup, případně něco, v čem není Puma 6. Nenechat se do ničeho přemluvit (pokud nepotřebujete nový HW na 500Mbit 🙂 ).

Cisco bude fungovat do chvile, ked zacnu vyradovat S/N a MAC adresy takychto zariadeni (nesplnajucich aktualne poziadavky z hladiska kapacity a optimalizacie siete) z ich db.. u nasich severnych susedov (UPC PL) to uz prebieha, staci si pozriet fora 🙂

• Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Klasik
  • Sagemcom F3896LG, CA moduly
  • Bratislava
  • Speedtest

Mají na Vodafone někde ceník pro kabelový internet? V tom 40stránkovém není nic - nikde není např. cena pronájmu kabelového modemu...

Prave ze to vtip není, už mám podepsanou smlouvu pro cely dům, takže FTTH bude zakončený každý byt a pak si vyberes operátora, takže napr. Metronet dává 300/300 s pevnou ip za 400kc

x iPhone x

• Like it 2
  • Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • -
  • Praha

Vybrat si můžeš koho chceš, ale pořád to bude jenom podělaný O2, protože jemu patří infrastruktura. Takže za mě rozhodně nebrat, jejich rychlosti jsou prakticky vždy v příkrém rozporu s realitou a ceny za služby nadsazené. O "kvalitě" servisu a podpoře ani nemluvě, jak někoho uloví, tak už je takový klient zajímavý jenom pokud jde o prachy a běda, když má nějaký technický problém.
A ti šašci okolo typu Metronet, co dělají O2 jenom naháněče, škoda mluvit...

• -
  • -
  • -
  • -
  • -

CETIN uz opravdu neni O2. Kelner vedel, proc to rozdeluje. U nas v Obchodnim centru si T-mobile vybudoval optickou infrastrukturu, BTS a vysilace. Neno tomu tak dlouho a celou infrastrukturu vcetne nevoho uplinku pro ne dotahl CETIN. Vse stale funguje, navic T-mobile i O2 spolecne vykryli i LTE. Predtim meli jen nano BTS primo na O2 prodejne, vykryti tak do 30 metru okolo prodejny. Standardne propojuji CETIN i pro CRA a jine operatory vcetne Vodafone a to mame UPC/Vodafone dotazene radiem jako 100/100 Mbit s vnitrni optickou pateri... 

• Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
  • Speedtest

• Slamb changed the title to Modem Compal