quadra2030 Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 @SparhawkHW je identicky ako pri bielej verzii (LG).. aj systemovy fw je rovnaky, lisi sa iba GUI modul (webove rozhranie). @RetireeBridge mode pri IPv6 (DS Lite) nie je povoleny, pretoze by si mal iba IPv6 adresu.. teoreticky by to bolo mozne, ak by tvoj router vedel zostavit IPv4 tunel na AFTR server providera (co robi v router mode samotny modem). Quote Super - Základní - Bratislava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Retiree Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 @quadra2030 Díky, ale já jsem reagoval resp. doplnil neúplnou odpověď A.S. "Jde" tazateli Sparhawk... Ne, že bych tomu rozuměl, ale fórum, a tvé příspěvky především, sleduju se zájmem 👌 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Měl jsem samozřejmě na mysli režim bridge s IPv4 - a ne IPv6, co je akorát k lejnu :) 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
quadra2030 Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Pokial mas router s OpenWRT alebo nejaky linuxovy PC ako router (pFsense a pod.) - teda take, ktore vedia zostavit IPv4 tunel na AFTR server UPC, tak by bridge mode s IPv6 mal vyznam - nebol by dvojity NAT pri IPv4 ako v sucasnosti, ked chces dat vlastny router za modem UPC a mas DS-Lite. Zase otazne je, ci UPC nepovoluje IPv4 tunel na AFTR server iba z rozsahu IPv6 adries, ktore dostane ich modem v DS-Lite mode.. Samozrejme najmenej problemove riesenie je bridge s verejnou IPv4. 1 Quote Super - Základní - Bratislava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DDD Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Dnes mi volali... Chápu tedy dobře, že po letech používání vlastního modemu budu donucen k pronájmu jiného, STÁLE EURODOCSIS 3.0, modemu??? To je snad zlý sen. Doufám, že se toto bere jako změna smluvních podmínek v případě odstoupení od smlouvy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Výpověď lze dát i bez udání důvodu s výpovědní lhůtou ze zákona 30 dní, takže změna podmínek a z toho plynoucí odstoupení od smlouvy je už nepodstatná věc. 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Momentálně se modemy pouze pronajímají, až se začnou prodávat, můžeš si ho koupit. 1 Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DDD Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 No ale budu doplácet rozdíl mezi "normální" a věrnostní cenou za uplynulou dobu věrnostního období, ne? Čekal bych, že když mi udělají takovouto sviňárnu, tak mám nárok na odstoupení bez tohoto penále (reálně to je prostě pokuta za odstoupení). Já mám zcela funkční modem, co funguje na stejném standardu jako ten nový. Proč bych si proboha kupoval druhý EuroDOCSIS 3.0 modem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 Věrnostní slevy už byly zrušeny na konci března. Quote Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest DDD Posted May 29, 2020 Share Posted May 29, 2020 OK, aspoň že tak. Díky, až bude čas, prozkoumám alternativy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts