Sparrow Posted September 3 Share Posted September 3 (edited) Já s tím problém nemám ani u jediného čidla. Čidlo prostě 5 GHz síť nevidí protože nemůže. Má to sice nastavené na stejné SSID na ASUSu , ale to na tom snad nic nemění. Edited September 3 by Sparrow 1 Quote Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CableG Posted September 3 Share Posted September 3 Nevím, možná je to problém jen u Apple Home? Každopádně rozdělit sítě podle frekvence různým ssid je obecně věc předcházející divným problémům, který nikdo nechce řešit 🙂 Quote Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul Praha 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted September 3 Share Posted September 3 @CableG S tím problém vůbec není, sám mám síť taky jednotnou 2,4+5 a třeba jeden starý notebook má pouze 2,4 a normálně se připojí. Kdysi jsem měl potíže akorát s internetovým rádiem z Lídlu, které se připojit nechtělo, ale pak se nějak automaticky aktualizoval router AX20 a od té doby už rádio funguje v pohodě (a ovládání je mimochodem přes mobil v appce UNDOK). A divné problémy? Jaké? Možná u nějakých prehistorických zařízení s b/g, které měly být dávno ve sběrném dvoře a ne v provozu :-) Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts