Přejít na obsah

Špatný signál a nefunkční některé stanice


Návštěvník jir

Doporučené příspěvky

Návštěvník petka

Myslel jsi v audio menu televize,nebo kabelového přijímače? Handan CV-6000 DVR nemá audio menu, ani možnost výběru ze dvou stop označených "cze"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník petka

Mockrát díky Stando za trefu do černého.V návodu k HANDANU není žádná zmínka o funkci a hlavně nastavení tímto tlačítkem.Na obrázku ovladče je jen u tohoto tlačítka

poznámka "Vybere jazyk zvukového doprovodu.Není mi však jasné,proč při chybném nastavení tohoto tlačítka nešel zvuk jen na programu ČT1 ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim, mam jenom takovy zajimavy problem. Obcas se clovek vecer vzbudi, a tak si zapnu TV, at u ni zase usnu ;-)

Ale v posledni dobe se stava (prave ze jenom vecer - tak v 1 ve 2 rano), ze na nekterych muxech je pouze tma, a hlaska na obrazovce (ted si nejsem 100% jisty, nechtelo se mi vytahovat fotak) Nedostatecny pristup, nebo Neplatny pristup? (nebo neco takoveho)...a treba zase po 5ti minutach se to rozjede.

Nedelaji oni vecer taky nejake zmeny? Dneska konkretne mux kde je Nat Geo HD, a myslim pak jeste Nove Cinema. Jede obraz, najednou se obraz rozsype, a zustane jenom tma s tou hlaskou. Pres den to prave nedela. Zkusim to vyfotit, pokud se to bude zase opakovat.

  • -
  • -
  • Komplet
  • CA
  • OVA
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mam dotaz . U tv samsung s ca modulem dneska na místo některých kanálů je vidět jenom nápis ,,špatný nebo žádný signál,, .Nebo nějak tak. Fungují prý jenom některé programy .Smíchov atd. Řeším to po telefonu se starším členem rodiny a bohužel se nedostanu osobně na místo k podrobnému prozkoumání. V bytě jsou dvě TV jedna s CA a druhá s handanem .Druhá TV se setoboxem prý jde normálně . Ladění nového MUXu po aktualizaci UPC kmitočtů jsem u obou prováděl minulý týden . Jako normální výpadek mi to nepřipadá ,když na jedné TV to jde a na druhé ne . A do včerejška šli oba televizory naprosto v pořádku . Už se to někomu stalo..rady?

  • Basic
  • -
  • -
  • Compal CH7465, CA modul
  • Plzeň
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník St@nley

BimboCZ:

Mám asi stejný problém. Přibližně minulý týden jsem přeladil všechny stanice, všechno bylo OK a dneska nejde ani jedna. Slabý, nebo žádný signál.

Na webu UPC o výpadku není nic. Tak nevím, zkusím počkat do zítřka a uvidím. ... jo, koukám, že jsme oba dva lokalita Plzeň. Tak jsme na tom asi stejně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Podobný problém se řešil i tady viewtopic.php?f=10&t=4474&start=20. Zdá se, že problém souvisí s krátkodobými výpadky signálu (potvrzeno v diskuzi). Samsung reaguje na výpadky signálu různými hláškami, lze vybrat dle libosti... Ani na podpoře Samsungu se mi nepodařilo získat seznam chybových hlášení a jejich souvislostí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...