Přejít na obsah

Prodloužení 50% slevy na internet - zkušenosti ?


Návštěvník Ex

Doporučené příspěvky

Tak mám za sebou (stejně jako loni) jednání o prodloužení slevy a stále to funguje - Supreme 50% sleva (544,-), Fiber 10M 20% sleva (395,-) + HD box (150,-, tedy suma sumárum platím 1100,- a ušetřím měsíčně zhruba 650,- Takže něco kolem 37%.

 

Když jsem dotazoval přes formulář, že bych rád Supreme s 50% slevou, a Internet za plnou cenu, tak mi odpověděli, že NE.

 

A tobě dali i slevu na internet.

 

Tohle prostě nechápu. :(

  • 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55
  • Litoměřice
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc nechápu proč.

Bych přeci platil o několik stovek více než teď.

A jako dlouhodobý zákazník platící přes SIPO jsem si myslel, že my vyjdou vstříc a budeme spokojeni všichni.

 

PS: Prostě platit za SUPREME plnou cenu nebudu, a UPC tak moje peníze navíc neuvidí. A já ušetřím. :D

  • 150 Mb/s
  • -
  • Start
  • TC7200 (bridge mod), Router Asus RT-AX55
  • Litoměřice
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník bufalobil

Tak jen pro informaci. Po půl roce čerpání digitalní televize baliček Standart za 50% jsem poslal výpověď.Dnes mi volali lehce zkusili jestli bych nechtěl platit 390 a když jsem řekl ne zůstala cena na 300 Kč. Internet mám 10 za 320 takže celkem za 620 Kč. Já vím že balíček by byl za 750 a měl bych rychlejší net ale fakt ho nepotřebuju.Plus nevím jestli by mi bez problému fungovala damácí wifina.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Colomboa
A tu slevu mas opet na rok, nebo na dyl :?:

 

Ahoj Tomusi,

je to jako obvykle na rok... A já jsem byl hlavně rád, že tam není žádný závazek, takže mohu kdykoliv od toho odstoupit za standartních podmínek.

Takže nemusím doplácet zbytek ročního období, kdybych se třeba stěhoval, což je zrovna teď v nejbližším roce celkem pravděpodobné... :)

 

Když jsem dotazoval přes formulář, že bych rád Supreme s 50% slevou, a Internet za plnou cenu, tak mi odpověděli, že NE.

A tobě dali i slevu na internet.

Tohle prostě nechápu. :(

 

Tohle chápe málokdo, ale kdyby sis přečetl předchozí příspěvky, věděl bys, že takhle to prostě u UPC funguje... Říct si o slevu nestačí, musíš deklarovat úmysl odejít a pak se s Tebou baví o slevě... Možná, že by to šlo i nějak přes formulář, ale jistota je zavolat, hovořit hezky o jejich službách, postesknout si, že je to prostě hodně drahé a že by si to člověk rád dopřál, ale že má jen určité peníze na to vyčleněné... No a pokud je člověk opravdu spolehlivý a dlouholetý plátce (já jsem ještě z dob Karnevalu), tak si ho nenechají odejít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Už někdo zkusil vyjednat slevu na ty nové balíčky ? Jedná se mi o balíček Kombi komfort. Tento balíček bych chtěl mít max za 600 Kč i s tím modemem. STB nepotřebuji,mám kartu od licy.

Za 700 + ještě UPC telefon za dalších 50 kč se mi zdá už hodně. Teď mám 25Mbit za 388 a TV starter za 198 + 1 kč do prosince za balíček darwin. Takže celkem 587 kč, Od nového roku bych měl platit 120 za darwin na co jim dlabu. Už několikrát jsem měl Darwin za 1 Kč a dokonce byla doba kdy jsem měl TV starter za 99 Kč. I nový zákazník má teď Starter + 1 balíček za 150 Kč. Je reálné se dostat na slevu alespoň 100 Kč na tom Kombi komfort ? Poda má za 540,- 100 Mbit+40 programů

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Ftppick

No, ja platím asi 1180,- za internet 15/1,5 TV a telefon za korunu, rovnou jsem jim napsal ze jsem u nich 10 let a ze mohu mit balicek komfort plus s mnohonásobkem za daleko nižší cenu. Že požaduji balíček Komfort + za polovinu a další kompenzaci za neustálé přeplácení, nebo definitivně odcházím. Volal nějakej šíleně drzej Drozd, nebo jak se jmenoval .. říkám že nechápu smysl jeho telefonátu po měsíc! , když už mám jiného poskytovatele ..on odpověděl: "já taky ne!! " Pak se se mnou hádal, že se mi nemohli dovolat, přitom jsem s nimi už jednou mluvil, ale chtěli potvzení od majitelky, že mohou mluvit se mnou. Pak plácal něco, že mám tel. za korunu, tak mu říkám v balíčku je taky zas 1kč. Pak mi nabízel trapnejch 25MB za 600, to už jsem pěnil tak, že být u něj, strčím mu telefon do zadku... :-) Stěžoval bych si na jeho chování, ale nevím kde. Ještě maj na odpojení nějaký čas. Vím, že asi ještě zavolají. Ale určitě na menší nabídku než Kombi + za 50% ( s tv rekordérem v ceně, nebo dvojitým uploadem) po 10 letech a takovém přeplácení nepřistoupím. Možnosti kam jít jsou, tak co. Pat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...