February 11Feb 11 Author Oh, co se to stalo? Nesvítí mi žádná nepřečtená zpráva 🤩 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
February 11Feb 11 Care Centre @Technikus Nerad jsem poslem špatné zprávy, ale k této opravě ještě nedošlo, jen teď ještě řešíme nějaké drobnosti a zprávy se nenačítají... Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
February 11Feb 11 Tahle notifikace mně přišla někdy v noci, ráno jsem se nemohl do aplikace dostat, pořád načítání s animací černého loga. Vyprd jsem se na to a zkusil to až teď, večer - a ejhle, aplikace funguje. Nicméně, nejsem pokusný králík, tak, Vodafone, neotravuj a dělej co se po tobě žádá a za co si tě platím. To bude stačit. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 One Net Praha Žižkov
February 12Feb 12 Author Přišla aktualizace app, obsahující:• Vodafone slaví 20 let! Vyzvedněte si svůj dárek• Snadná a rychlá platba pomocí QR kódu• Další drobné úpravy a opravy chyb Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
February 13Feb 13 @Technikus Kde se dá vyzvednout ten dárek? Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
February 13Feb 13 Author V Happy - Setřete a získejte dárek ke 20. výročí. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
February 13Feb 13 Vyhrál jsem na týden neomezená mobilní data. Premium+ sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Jirkov
February 13Feb 13 Já taky. A to mám ještě aktivní promo bez limitu na 3 měsíce z vánoc. Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
February 14Feb 14 @Technikus Tak až nyní mi na iPhone dorazila ta aktualizace s 20 Let výročí. Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
February 14Feb 14 U mě dárek 1000 Kc sleva na nové zařízení 😂😂😂 Premium+ Super+ Základní CA modul Praha