May 11May 11 koukám, že už to taky ukazuje na první pohled konečnou cenu po slevě 😊 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
May 11May 11 Author To by mě zajímalo, proč se na mém screenu v horní řadě vyúčtování nevleze 2026, ale zobrazuje se jen 202 Že ty máš nějakou beta verzi? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
May 11May 11 3.12.2 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
May 11May 11 Author To máme stejnou verzi. Přesto na našich screenech je několik rozdílů. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
May 11May 11 máš nějakou menší obrazovku, tak je to tam víc namačkaný 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
May 12May 12 Author Ok, 202 vs 2026 beru.Ale co jiný text - u tebe Aktuální útrata, u mě to není? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
May 12May 12 no já mám tu giga kombo slevu, tak ten horní chlívek asi může bejt trochu jinej 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
May 12May 12 Author V 24. 4. 2026 v 13:48, Ondra - Vodafone napsal:Ještě jsem požádal o prověření, zda nejde o chybně odeslané zprávy, protože na důvod jejich odeslání jsme zatím s kolegy nepřišli.Jak to dopadlo?Zpráva přišla i dnes.A proč přišlo dnes i toto? Po několika měsících používání nové app?Nemáte tam nějakého šotka, co posílá mylné zprávy? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
May 13May 13 Care Centre @Technikus Zatím nemám žádné zprávy k tomu, díky moc za poslané příklady, předal jsem je. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice