Odesláno před 6 hodinami6 hod Autor Tak není to nic, co by nešlo zařídit na kiosku/pobočce, nebo na zavolání.Ale chápu, že pokud se tam tlačítko/odkaz nabízí, mohl by někdo na jeho vyplnění reagovat. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 5 hodinami5 hod No právě. Když tam to tlačítko je a je tam ještě uvedeno, že do 60 minut se ozvou.Já totiž potřebuji změnu změnu toho tarifu, dále mám ještě TV bez "plus", takže také změna a v konečné fázi dotaz na to, jestli by se potom vyplatilo to Giga Kombo. A to se chci poradit s někým fundovaným na "základně" Vodafone. A prostě to probrat a tak podobně. Ten člověk tam má více možností, než kdokoli na pobočce.No ale ten fundovaný hajá. Dlouho hajá. . . . a nebo to nefunguje. To já nevím. Upraveno před 5 hodinami 5 hod uživatelem Ivo Mašek Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 5 hodinami5 hod Před hodinou, Technikus napsal:Tak není to nic, co by nešlo zařídit na kiosku/pobočce, nebo na zavolání.Ale chápu, že pokud se tam tlačítko/odkaz nabízí, mohl by někdo na jeho vyplnění reagovat.Zkus dát návrh ať přidají jiné slevy Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.