Odesláno středa v 13:32 3 dny Autor Oh, co se to stalo? Nesvítí mi žádná nepřečtená zpráva 🤩 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno středa v 14:10 3 dny Centrum péče @Technikus Nerad jsem poslem špatné zprávy, ale k této opravě ještě nedošlo, jen teď ještě řešíme nějaké drobnosti a zprávy se nenačítají... Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno středa v 22:26 3 dny Tahle notifikace mně přišla někdy v noci, ráno jsem se nemohl do aplikace dostat, pořád načítání s animací černého loga. Vyprd jsem se na to a zkusil to až teď, večer - a ejhle, aplikace funguje. Nicméně, nejsem pokusný králík, tak, Vodafone, neotravuj a dělej co se po tobě žádá a za co si tě platím. To bude stačit. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno čtvrtek v 09:32 2 dny Autor Přišla aktualizace app, obsahující:• Vodafone slaví 20 let! Vyzvedněte si svůj dárek• Snadná a rychlá platba pomocí QR kódu• Další drobné úpravy a opravy chyb Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno pátek v 13:33 1 den @Technikus Kde se dá vyzvednout ten dárek? Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno pátek v 13:37 1 den Autor V Happy - Setřete a získejte dárek ke 20. výročí. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno pátek v 14:44 1 den Vyhrál jsem na týden neomezená mobilní data. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno pátek v 16:16 1 den Já taky. A to mám ještě aktivní promo bez limitu na 3 měsíce z vánoc. Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
Odesláno před 16 hodinami16 hod @Technikus Tak až nyní mi na iPhone dorazila ta aktualizace s 20 Let výročí. Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno před 14 hodinami14 hod U mě dárek 1000 Kc sleva na nové zařízení 😂😂😂 Premium+ Super+ Základní CA modul Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.