Odesláno středa v 13:32 2 dny Autor Oh, co se to stalo? Nesvítí mi žádná nepřečtená zpráva 🤩 Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno středa v 14:10 2 dny Centrum péče @Technikus Nerad jsem poslem špatné zprávy, ale k této opravě ještě nedošlo, jen teď ještě řešíme nějaké drobnosti a zprávy se nenačítají... Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno středa v 22:26 2 dny Tahle notifikace mně přišla někdy v noci, ráno jsem se nemohl do aplikace dostat, pořád načítání s animací černého loga. Vyprd jsem se na to a zkusil to až teď, večer - a ejhle, aplikace funguje. Nicméně, nejsem pokusný králík, tak, Vodafone, neotravuj a dělej co se po tobě žádá a za co si tě platím. To bude stačit. - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov
Odesláno čtvrtek v 09:32 1 den Autor Přišla aktualizace app, obsahující:• Vodafone slaví 20 let! Vyzvedněte si svůj dárek• Snadná a rychlá platba pomocí QR kódu• Další drobné úpravy a opravy chyb Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod @Technikus Kde se dá vyzvednout ten dárek? Bez kabelu Naplno 5G Super Základní Vodafone Gigacube Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod Autor V Happy - Setřete a získejte dárek ke 20. výročí. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 12 hodinami12 hod Vyhrál jsem na týden neomezená mobilní data. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 10 hodinami10 hod Já taky. A to mám ještě aktivní promo bez limitu na 3 měsíce z vánoc. Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.