Odesláno před 18 hodinami18 hod Stejné u mě. Pořád se to točí dokola. Tak jsem z toho odešel a po pár minutách opět spustil. Hned se to začalo točit (ten emblém). Tak jsem resetoval mobil a už tam nepolezu.Teď je ta aplikace dovršena k dokonalosti. Upraveno před 18 hodinami 18 hod uživatelem Ivo Mašek Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 18 hodinami18 hod U mě taky nic, jen se točí logo. Nezdá se vám, že to je fakt častý?? Basic Basic+ - - Brno
Odesláno před 17 hodinami17 hod no nezdá, to byl první takovej výpadek, co pamatuju 🤔 - sLimitem S Extra - - Praha
Odesláno před 16 hodinami16 hod Chtěli mít novou apku, aby jim tam chodili lidi. Tak jim tam chodili lidi, tak si jí raději rozbili, aby jim tam nechodili lidi :-DTaky potvrzuji nefunkčnost přihlášení a notifikace s test. Premium Super - Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 16 hodinami16 hod Autor Už jsem si prošel opětovným spárováním účtu, SMS, odmítnutím přístupu k tel. seznamu, nastavením otisku a jsem v aplikaci. Tak snad to zase chvíli vydrží funkční.A zařízení pod službou TV jsou skutečně zpátky. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 14 hodinami14 hod Potvrzuji, i u mě opět funkční. Tím, že jsem nemazal žádná data, tak po tapnutí na Příhlásit se jen otisk prstu a jsem ve svém účtu. Ještě by to chtělo Google Pay do platebních metod, ale to bych chtěl asi moc. Nebo je snad v plánu? 🤔😉 Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Praha
Odesláno před 14 hodinami14 hod Autor Já bych nejprve vyladil to, co tam je špatně nebo chybí už několik týdnů a tepve potom inovoval 😁Ale jak se zdá, námi zde nahlášené chyby asi nejsou na seznamu dne, nebo mají prioritu někde hodně nízkou. anglický text pro použití otisku prstuneukazuje provedené platbysvítí nepřečtené zprávya možná něco dalšího Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 14 hodinami14 hod Centrum péče Nefunkční přihlašování do mobilní aplikace Můj Vodafone+ jsme už vyřešili, takže přihlášení je funkční, omlouváme se za potíže. Notifikace, která mohla některým uživatelům přijít, je samozřejmě testovací, nemá žádný význam a v ideálním světě by nikdy nedorazila :-) Tak snad nikoho příliš nezmátla, když v sobě obsahovala i slovo test. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno před 13 hodinami13 hod 14:27 - stale se toci a toci...a nic. Tak nevim, co je spatne, resp. co jste vyresili :-( Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno před 13 hodinami13 hod Hlasim funkcnost po oprave 🫡🙂 Premium+, DSL 100 sLimitem S, BezLimitu M Extra, BezLimitu XL Extra Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.