Přejít na obsah

honza265

Uživatel
  • Příspěvky

    35
  • Registrace

  • Přítomen

  • Vítězné dny

    2

honza265 naposledy vyhrál 18. března 2023

honza265 má nejvíce líbivý obsah

Služby Vodafone

  • Vodafone pevný internet
    500 Mb/s
  • Vodafone mobilní služby
    -
  • Vodafone televize
    Komfort
  • Vodafone zařízení
    Vodafone TV STB
  • Místo odběru služeb Vodafone
    Praha

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

honza265's Achievements

Úroveň 4

Úroveň 4 (4/14)

  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Dedicated
  • First Post
  • Collaborator

Nejnovější odznaky

6

Popularita

  1. honza265

    Nové stanice

    Hezký korporátní slovník: "mírná změna" = 30% 🤦‍♂️😂
  2. Ach jo, tak minimálně v jednom případě to máte napsané přímo na fotce v rozvaděči - Ečerova 2. Existuje pouze jedna v republice, v Brně. Přes Panoramu prověřeno. Práce asi na 1 minutu... 🙂
  3. honza265

    Nové stanice

    Já už jsem si zvyknul, že všichni okolo přidávají a Vodafone jen stojí a čumí. Nějaké překlápění minoritních stanic do HD to nevytrhne, to je dobré tak pro marketingovou statistiku. Premier Sporty byly překvapení, ale bohužel jen světlá výjimka potvrzující pravidlo (navíc jen pro někoho). Vodafone má priority úplně jinde, než mělo UPC. Bohužel...
  4. Dobrý den, pozoroval jsem to samé už nějakou dobu. A pokud se nepletu, přes zpětné shlédnutí je vše v pořádku. A mám takový pocit, že i opakovaný pořad v lineárním vysílání, pokud byl, tak byl v pohodě. Dělo se tak jen v přímém přenosu. Připojení také přes Vodafone box.
  5. honza265

    Nové stanice

    Ta kvalita je příšerná už teď, kam se to hrabe na DVB-T2 😞 Na to, že přijímám před DVB-C, bych očekával tu kvalitu maximální možnou.
  6. honza265

    EPG ČT sport

    Ano, problém stále přetrvává na VF STB a to jak po restartu STB, tak i Vodafone Station. Ve Vodafone aplikaci na Androidu je již vše v pořádku. Spojím se tedy s podporou, jak píšete. Díky!
  7. Na ČT sport v DVB-C není už od včerejška k dispozici EPG. Na androidu v aplikaci je stejný problém, dokonce díky tomu ani nelze stanice spustit přímo z programu. Jediná možnost je spustit stanici před nebo za ČT sport a přepnout šipkami nahoře vlevo. Je to nějaký globální problém? Jak jste na tom ostatní? Nezdá se mi, že by to bylo navázané jen na můj účet. Děkuji.
  8. Pokud to už funguje, tak super. Už nejsem doma, tak nemůžu potvrdit. Ale věřím 🙂 Díky! Nicméně, co se komentáře týče, Slamb přímo doslova psal "nejspíš používáte nějakej podezřelej server pro překlad adres". Pochybuju, že to myslel na adresu Vodafonu 😉
  9. Ale prdlajs DNS. Na nic jsem nesahal, nic jsem neměnil, proč bych to dělal. Jen to prostě najednou přestali fungovat. Evidentně problém na straně Vodafonu. Bez diskuze.
  10. Potvrzuji, také mi to nefunguje. Ani URL přes browser, ani přihlášení nebo zobrazení kešek v aplikacích Locus, c:geo nebo oficiální Geocaching. Říkal jsem si, že jim to asi spadlo, občas se to stává. Připojení přes WiFi na internetu Vodafone 1Gbps. Po přepnutí na mobilní data O2 vše funguje bez sebemenšího problému.
  11. Já to nikde nenastavuju. Tak to má normálně být. To průhledné je špatně. Mně se to načte někdy nejdřív průhledně a pak se "donahraje" tmavé pozadí. Když to běhá jak má, tak za průhlednost ani není vidět a otevře se to rovnou s tmavým pozadím.
  12. OK, tak to se na to musím podívat, omlouvám se, pokud tomu tak opravdu je. Já jedním ovladačem a jedním stisknutím zapínám přes "makro" STB, TV a receiver a je tedy možné, že to tam je. Jen to neslyším, jak to nabíhá. Jak to jde postupně, tak v momentě, kdy se zapne receiver a tedy i repro, STB už chvíli běží, takže zněla je odehrána:)
  13. A co si nastavit to rychlé zapnutí? Teď nevím, jak se to v menu přesně jmenuje. Možná STB žere víc v režimu stanby, podle mě ale minimálně, ale zase se nespouští s logem a dlouho. Tak to mám já a zatím jsem si nevšimnul, že by mi to nějak hrálo. Jen pokud STB "bootuje" s logem Vodafonu, pak to tam něco hraje, to jo.
  14. Ano, mně se děje to samé. Nehledě na rychlost, respektive spíš pomalost, se kterou se samotné EPG zobrazí. Trvá to docela dlouho a často se načte nejdříve transparentní, bez tmavého pozadí, takže se téměř ani nedá číst. Až po chvíli se donačte i to tmavě pozadí. Už to pozoruji nějakou dobu, dříve se to nedělo. Je to, jako kdyby STB z nějakého důvodu nestíhal.
  15. Výborně, takže další "vylepšení". Nevím, kdy se tak událo, muselo to být teď někdy nedávno, ale už nejde přepnout ani na stereo... 😞 Obě jazykové stopy Čeština na ČT1 i ČT2 (jiné ČT stanice jsem raději ani nezkoušel) jsou natvrdo nastavené na DD 5.1 (možná i DD 2.0, nevím, v momentu testování tomu tak ale nebylo). Třetí jazyková stopa Původní znění je sice Stereo, ale je použitelná jen u českých pořadů. Jakmile je tam opravdu původní jazyková stopa (angličtina, němčina apod.), tak si jednoduše stereo a pro něj Dolby Pro Logic do všech repro prostě nepustíte. Hlavně kvůli centrálnímu repro a dialogům. Jedině jít do hlavního nastavení a tam zapnout Stereo natvrdo. Jenže pak zase nepojede Dolby Digital vůbec, ani u pořadů, které ho mají, pokud ho zase přes hlavní nastavení nezapnete. Ideální... 😞 Stačí pořad (film, dokument) s původní jazykovou stopou, který není vysílán v Dolby Digital, a to je valná většina, a hlas z centrálu neuslyšíme. To je fakt na palici. Jsem normálně tolerantní, ale kluci, když to neumíte, tak to snad raději nedělejte. Fakt jsem už nakrklý. Něco, co fungovalo u UPC, rozbijete, ale pořád tam bylo jakž takž nějaké řešení. Jenže i to se vám podařilo rozbít. Fakt tleskám... 😞
×
×
  • Vytvořit...