Odesláno 11. června11. čvn jakejkoliv čas věnovanej pokusům o zprovoznění tohohle paskvilu je čas nenávratně ztracenej 🙄 a existuje jenom jedno správný řešení, co s nefunkční vtv 👍 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno 11. června11. čvn Celá VTV je tragédie, resp. celé převzetí UPC Vodafonem je jedna velká tragédie. Horizon Go fungoval celkem obstojně. - - - - Praha
Odesláno 12. června12. čvn Centrum péče @retron Určitě se prosím spojte s technickou podporou, anebo nám napište přes https://tam.je/dotaz. Premium BezLimitu XL ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 10. července10. čvc Já se v MV1821 setkal teď, v aplikaci na mobilu iPhone 13 Pro. Na PC v prohlížeči Edge ani na iPadu Mini 5 problém není. Tak jsem se zkusil z aplikace na mobilu odhlásit, znovu jsem se přihlásil, a problém vyřešen. Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 4. srpna4. srp Já tímto děkuji profesionálům z Vodafone, že mě pokazili dneska fotbal. V první minutě nastavení hláška , že médium nelze přehrát a konec. Tak si to svoje médium strčte... Hlavně, že zdražujete a zlepšujete služby.No nic, přepnul jsem na Prima Sport na Oneplay, vrátil o pět minut a dokoukal. Ještě že vedle nefunkčního VTV mám i fungující Oneplay.Takhle už mě dlouho nic neotrávilo. Samozřejmě se s touto zkušeností budu chlubit všude kam vlezu.Jó, cenzoři, zaměstnanci Vodafonu, prokážete dost odvahy to tady nechat nebo to smáznete? Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 One Net Praha Žižkov
Odesláno 5. srpna5. srp @Medvěd Kritika se tu nemaže, není proč. Naopak, je to podnět ke zlepšení služeb, ale z tvého popisu to nějak nejde. Píšeš o prohlížeči, tv, boxu ? A jakém a jaké a jakém?Jinak nechápu ten pláč když máš i Oneplay. Já kdybych ho měl tak nemám důvod být přece u VF. Ten nemá nic co nemá Oneplay, naopak mu ze sportu dost chybí.Jinak není moc chyb co by se nevyřešilo vypnutím, zapnutím, přepnutím a zas přepnutím... - - - - PROTESTOV
Odesláno 5. srpna5. srp 2 dad18:Ano, to je přesně uvažování a chování zákazníka, který musí Vodafone fakt těšit a povzbuzovat. Nefunguje to, o co jde? Vypni, zapni, přepni... Fakt chci, aby na tomhle principu fungovala veškerá technika a sw, co používám. Dobrá rada zvláště pro poslední dvě minuty fotbalu.Co chceš pořád popisovat, aby ten shit Vodafone konečně už opravil? Je to tady už milionkrát a nic, totální nic. Skoro mi to přijde, že tvá otázka, cituji: "A jakém a jaké a jakém?" není nic jiného, než opětovná snaha (a nevím proč to děláš) o přesměrování nefunkčnosti na systém, prohlížeč, box, verzi sw a já nevím co ještě je mezi pokusníky a badateli populární. Já se chci dívat na produkt, který platím a ne se v tom vrtat do aleluja.Můj pláč fakt nepochopíš - není to pláč, ale naštvání. A proč mám obě televize, do toho je ti také prd, ale třeba proto, že jsem kvůli sportu ještě do nedávna VTV potřeboval - kvůli pár přenosům za rok. Mám více věcí dvakrát - dvě auta, dva byty a více než dvoje slipy. To je, co? Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 One Net Praha Žižkov
Odesláno 5. srpna5. srp To by mě zajímalo, až se dostaví 3Ready, zda tady bude ticho po pěšině, nebo i na této platformě bude o čem diskutovat 🙃 Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 5. srpna5. srp Oneplay se s app VF TV nedá ani srovnat. Obsahově a i technicky. Basic BezLimitu L -, Základní -, Vodafone Station WiFi 5 Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.