Odesláno před 2 hodinami2 hod @Roman1976 Nepomohlo by kdybys ten pořád nahrál, namísto sledování přes zpětné zhlédnutí ? Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno před 2 hodinami2 hod @tomus Zpětné zhlédnutí nejde nahrát a když ti někdo řekne pusť si včerejší zprávy na Primě tak si nahranej a odkázanej na zpětné zhlédnutí i s reklamou.☹️ - - - - PROTESTOV
Odesláno před 1 hodinou1 hod To já samozřejmě vím a bohužel je to zase jenom výsada Vodafonu, nahrát lze pořad který se právě vysílá, nebo bude vysílán v budoucnu,ale tak při troše snahy se to dá dopředu naplánovat a pořad si označit k nahrávání. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno před 1 hodinou1 hod @tomus A jak si mám naplánovat nahrát včerejší zprávy, když mi dnes někdo řekl, že tam byla zajímavá reportáž z mého města? To by měl VF umožnit si nahrát, uložit ty už odvysílané pořady když je možnost zpětného zhlédnutí jen týden dozadu. - - - - PROTESTOV
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.