Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Chyby Vodafone TV

Featured Replies

To je tak ale ve většině případů se vším.

Kdo není spokojen, ozve se na kdejaké forum, diskuzi, apod., a ten kdo je spokojen, mlčí a spíš svoji pozitivní zkušenost nikam nedává.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app
  • Praha
  • Internet speed test

Toz taky mam zkusenost, nekolik let s Vodafone TV a vzdycky to bylo lesk a bida kurtizan, ze spise velmi spatne fungovala, nez fungovala. Mel jsem ji i proto, ze O2TV byla jeste vetsi paskvil, nez VodafoneTV. Co ale presli na Oneplay, neni co resit. Jak funkce, tak nabidkou sportu, je absolutne nekde jinde, nez VodafoneTV a az na vyjimecne drobne vypadky funguje perfektne. Vyzkousel jsem i Magenta TV a ta funguje pomerne slusne, i kdyz mi neprijde, tak propracovana s intuitivni. Tedy kdybych mel srovnat aktualni zkusenosti s televizi trech velkych hracu, tak naprosty vitez bude Oneplay, s jistym odstupem bude T-mobile a pak dlouho dlouho a dlouho nic a VodafoneTV. Ale zase u Oneplay, je to v pripade balicku se sporty, zase vykoupeno pomerne vysokou cenou a priplacenim si za vice zarizeni, coz ostatni maji uz v zakladni cene.

• Cable+ 2000
  • -
  • -
  • -
  • Brno
  • Internet speed test

Ale pořád to možná bude tím, že VTV má nejstarší platformu. Až přijde ta nová podoba, snad bude srovnatelná s konkurencí, na dnešní dobu. No uvidíme. Alternativy případně jsou.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app
  • Praha
  • Internet speed test

vlastně vzpomněl sem si na jeden problém v dávný minulosti, někdy kolem roku 2020, kdy ty televize byly nový, tak u jedný nejmenovaný konkurence sl...tv to občas chcípalo, ale asi do tří měsíců se to vyřešilo, to byl ale jedinej problém, co sem kdy měl 🤔

• Fibre 2000
  • sLimitem S Extra
  • ALLinONE
  • Vodafone TV app
  • Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick
  • Praha Kobylisy
  • Internet speed test

Jasne, je pravda, ze VodafoneTV je nejstarsi platforma a bohuzel na jejim fungovani je to tezce znat. Verim, ze pokud nova verze pobezi na podobne platforme jako Oneplay, tak bude fungovat take dobre :-) ... jen je otazka, kdy a zda vubec, to prijde, bo jim to trva uz extremne dlouho a konkurence jim v tomhle ujela milovymi kroky ;-)

• Cable+ 2000
  • -
  • -
  • -
  • Brno
  • Internet speed test

No, já mám kromě VF zkušenosti jen s Telly, kterou jsem pořídil hlavně kvůli Nova Sport 5 a 6. Jakmile je VF zařadil, tak přiznávám, že jsem se vrátil k VF jako hlavní televizi a Telly si nechávám v balíčku Sport kvůli Premier Sportům, na kterých trvá manželka (a na rovinu říkám, že pokud je VF zařadí, Telly ruším). A můžu směle říct, že problémy jsou u obou platforem. Ale objektivně nemůžu říct, že by jedna byla lepší nebo horší, než ta druhá. Za mě jsou Telly a VF vcelku srovnatelné, co se spolehlivosti týče. Tak tolik moje zkušenosti.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul
  • Hodonín

Telly a Vodafone TV vypadá že je na stejně špatné úrovni. UI má Telly ještě horší.

Nejlépe hodnotím Oneplay a SledovaniTV

• -, Start
  • -
  • Základní
  • Compal CH7465
  • Opava

Já u Telly teda nikdy problém nezaznamenal na zadne platforme. Stejne tak SledovaniTV, Magenta TV, Sweet TV, OnePlay ani Pecka TV. Nejlépe aktuálně hodnotím Magentu TV, je intuitivni, svizna a hlavne lze jednoduse menit poradi kanálů, což je pro mě základ. Momentalne mi VTV laguje bez vyhozeni chyby na Samsung DU7000

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
  • Internet speed test

Je pravda, ze z velkych operatoru ma MagentaTV to poradi kanalu reseno nejlepe a uzivatelsky nejprivetiveji. U Oneplay to maji reseno pomoci oblibenych kanalu, ktere se pak zobrazuji vepredu v poradi, jak si je clovdk pridal. Neni to moc stastne reseni, ale porad lepsi, nez zadne, jak melo predtim tragicke O2TV. No a Vodafone TV sice nejake razeni kanalu ma, ale vzdycky mi vadilo, ze se muselo na kazdem zarizeni nastavovat zvlast, to mi prislo docela hloupe.

• Cable+ 2000
  • -
  • -
  • -
  • Brno
  • Internet speed test

Nevím jestli to patří sem, ale zakládat nové téma kvůli takové drobnosti nechci.

Na Nova Krimi máte v EPG seriál s názvem "Na hony od ráje". Ale oficiální název Novy, který mají na svém webu a který zazní i v úvodních titulcích je "Smrt v ráji: Návrat". Je to detail, ale bylo by asi vhodné to opravit.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul
  • Hodonín