August 5Aug 5 To je tak ale ve většině případů se vším. Kdo není spokojen, ozve se na kdejaké forum, diskuzi, apod., a ten kdo je spokojen, mlčí a spíš svoji pozitivní zkušenost nikam nedává. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
August 5Aug 5 Toz taky mam zkusenost, nekolik let s Vodafone TV a vzdycky to bylo lesk a bida kurtizan, ze spise velmi spatne fungovala, nez fungovala. Mel jsem ji i proto, ze O2TV byla jeste vetsi paskvil, nez VodafoneTV. Co ale presli na Oneplay, neni co resit. Jak funkce, tak nabidkou sportu, je absolutne nekde jinde, nez VodafoneTV a az na vyjimecne drobne vypadky funguje perfektne. Vyzkousel jsem i Magenta TV a ta funguje pomerne slusne, i kdyz mi neprijde, tak propracovana s intuitivni. Tedy kdybych mel srovnat aktualni zkusenosti s televizi trech velkych hracu, tak naprosty vitez bude Oneplay, s jistym odstupem bude T-mobile a pak dlouho dlouho a dlouho nic a VodafoneTV. Ale zase u Oneplay, je to v pripade balicku se sporty, zase vykoupeno pomerne vysokou cenou a priplacenim si za vice zarizeni, coz ostatni maji uz v zakladni cene. Cable+ 2000 - - - Brno
August 5Aug 5 Ale pořád to možná bude tím, že VTV má nejstarší platformu. Až přijde ta nová podoba, snad bude srovnatelná s konkurencí, na dnešní dobu. No uvidíme. Alternativy případně jsou. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
August 5Aug 5 vlastně vzpomněl sem si na jeden problém v dávný minulosti, někdy kolem roku 2020, kdy ty televize byly nový, tak u jedný nejmenovaný konkurence sl...tv to občas chcípalo, ale asi do tří měsíců se to vyřešilo, to byl ale jedinej problém, co sem kdy měl 🤔 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
August 5Aug 5 Jasne, je pravda, ze VodafoneTV je nejstarsi platforma a bohuzel na jejim fungovani je to tezce znat. Verim, ze pokud nova verze pobezi na podobne platforme jako Oneplay, tak bude fungovat take dobre :-) ... jen je otazka, kdy a zda vubec, to prijde, bo jim to trva uz extremne dlouho a konkurence jim v tomhle ujela milovymi kroky ;-) Cable+ 2000 - - - Brno
August 7Aug 7 No, já mám kromě VF zkušenosti jen s Telly, kterou jsem pořídil hlavně kvůli Nova Sport 5 a 6. Jakmile je VF zařadil, tak přiznávám, že jsem se vrátil k VF jako hlavní televizi a Telly si nechávám v balíčku Sport kvůli Premier Sportům, na kterých trvá manželka (a na rovinu říkám, že pokud je VF zařadí, Telly ruším). A můžu směle říct, že problémy jsou u obou platforem. Ale objektivně nemůžu říct, že by jedna byla lepší nebo horší, než ta druhá. Za mě jsou Telly a VF vcelku srovnatelné, co se spolehlivosti týče. Tak tolik moje zkušenosti. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul Hodonín
August 7Aug 7 Telly a Vodafone TV vypadá že je na stejně špatné úrovni. UI má Telly ještě horší. Nejlépe hodnotím Oneplay a SledovaniTV -, Start - Základní Compal CH7465 Opava
August 8Aug 8 Já u Telly teda nikdy problém nezaznamenal na zadne platforme. Stejne tak SledovaniTV, Magenta TV, Sweet TV, OnePlay ani Pecka TV. Nejlépe aktuálně hodnotím Magentu TV, je intuitivni, svizna a hlavne lze jednoduse menit poradi kanálů, což je pro mě základ. Momentalne mi VTV laguje bez vyhozeni chyby na Samsung DU7000 - - - - Praha
August 8Aug 8 Je pravda, ze z velkych operatoru ma MagentaTV to poradi kanalu reseno nejlepe a uzivatelsky nejprivetiveji. U Oneplay to maji reseno pomoci oblibenych kanalu, ktere se pak zobrazuji vepredu v poradi, jak si je clovdk pridal. Neni to moc stastne reseni, ale porad lepsi, nez zadne, jak melo predtim tragicke O2TV. No a Vodafone TV sice nejake razeni kanalu ma, ale vzdycky mi vadilo, ze se muselo na kazdem zarizeni nastavovat zvlast, to mi prislo docela hloupe. Cable+ 2000 - - - Brno
August 13Aug 13 Nevím jestli to patří sem, ale zakládat nové téma kvůli takové drobnosti nechci.Na Nova Krimi máte v EPG seriál s názvem "Na hony od ráje". Ale oficiální název Novy, který mají na svém webu a který zazní i v úvodních titulcích je "Smrt v ráji: Návrat". Je to detail, ale bylo by asi vhodné to opravit. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV Premium box, Vodafone TV 3 box, CA modul Hodonín