Odesláno středa v 10:42 2 dny Tak porovnáváme aplikaci, která vznikla před rokem a kousek s VTV, která jede roky. Tak snad 3Ready bude jiný kafíčko. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno středa v 11:02 2 dny před 43 minutami, Technikus napsal:To by mě zajímalo,až se dostaví 3Ready, zda tady bude ticho po pěšině, nebo i na této platformě bude o čem diskutovat 🙃Přeji pozůstalým, aby to konečně fungovalo ke spokojenosti. To myslím vážně, nejsem sobec. Mě se to už netýká, před čtvrthoďkou jsem VTV zrušil. Sice se paní divila, proč jsem neudělal tovární reset modemu a ujistila mě, že na mé adrese problémy s televizí nejsou, ale co už...Pro zvědavé: vše ostatní si dvakrát a vícekrát ponechávám 😁 Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 One Net Praha Žižkov
Odesláno středa v 11:08 2 dny Ona možná nelhala - ta televize nemá problém, je to vlastnost, dokud nepřijde nová platforma. Upraveno středa v 11:10 2 dny uživatelem Technikus Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno středa v 13:00 2 dny @Medvěd Tak schválně jak dlouho bude trvat než ti podobná chyba vyskočí u Oneplay,ještě do nedávna jsem byl členem facebookové skupiny kde se diskutovalo o Oneplay a těch stížností a nadávek tam bylo víc než tady na fóru,u televize přes internet s takovými občasnými chybami musíš počítat, proto třeba já používám televizor s CA modulem, kde se podobné chyby nevyskytují. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno středa v 13:04 2 dny s žádnou internetovou televizí sem nikdy neměl žádný potíže na žádnym zařízení, ani s jinejma službama jako hbo max nebo prima, zkoušel sem i tu nejmenovanou bublinkovou konkurenci a nic, pohoda 🤔 ale fakt ne, nevybavuju si žádnej problém, to je prostě věc, co se zapne a funguje, jenom vtv je speciální 🤮 Fibre 2000 sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone TV app Asus RT-BE88U, XGS-PON ONU stick Praha Kobylisy
Odesláno středa v 13:08 2 dny Opět tam vstupuje faktor, na jak moc fresh PC, mobilu, televizi, se to pouští, s jakým poskytovatelem / signálem, v jaké zemi apod. Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno středa v 13:53 2 dny před 50 minutami, tomus napsal:@Medvěd Tak schválně jak dlouho bude trvat než ti podobná chyba vyskočí u Oneplay,ještě do nedávna jsem byl členem facebookové skupiny kde se diskutovalo o Oneplay a těch stížností a nadávek tam bylo víc než tady na fóru,u televize přes internet s takovými občasnými chybami musíš počítat, proto třeba já používám televizor s CA modulem, kde se podobné chyby nevyskytují.Oneplay a předtím O2TV používám od doby, kdy spustili fotbalovou ligu. Jediný problém, který jsem zaznamenal byl právě u toho prvního derby, kdy zájem nepobraly servery. Ale to už je pár let. Od té doby mně to jede napříč platformami, prohlížeči, chytrými krabičkami a tak všelijak podobně. Takže ano, možné je všechno, ale zatím vidím rozdíl. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 One Net Praha Žižkov
Odesláno středa v 15:01 1 den @Medvěd Pořád si nenapsal nic konkrétního kde se ti to stalo. Já na to koukal přes net připojen kabelem (500/50) v pc (firefox) a vše v pohodě.Pak někdo na to koukal ve starém mobilu s pomalým netem chytaným na černo od souseda a nadával, že to padá. Cable+ 500 Start Základní, Sport Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno středa v 15:10 1 den Ano, to je přesně můj případ. Starý mobil a pomalý net načerno od souseda. Super - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 One Net Praha Žižkov
Odesláno středa v 15:39 1 den @Medvěd Supr, záhada vyřešena.😀Tak se někdy stav pochlubit jak ti šlape Oneplay. Ale co čtu jinde jak na něj nadávají tak je to všude stejný. Růžovej i kyslík mají své mouchy. Cable+ 500 Start Základní, Sport Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.