Odesláno 13. srpna13. srp Centrum péče @Peno Pěkný den, díky za upozornění, na kolegy to předávám. Veronika Premium BezLimitu XL ALLinONE Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno 13. září13. zář Dobrý den,poslední dva tři dny, když zapnu Vodafone TV aplikaci na TV LG,tak u zpětného přehrávání není přehrávač na aktuálním čase. Teď tam mám čas 2:41, správně by tam mělo být 10:35, tudíž nejdou přehrát programy, které byly užodvysílany mezi tímto časem. Děkuji. Cable+ 250 sLimitem S Základní Vodafone Station WiFi 5 Novy Jicin
Odesláno 13. září13. zář máte špatně nastavené časové pásmo možná, mám zkušenosti i s jinými TV, kde byl problém s časem v TV a s pásmem. Cable+ 1000, Fibre 500, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV, Super Wi-Fi extender Praha, Nová Ves,
Odesláno 13. září13. zář Na TV TCL se mi to také stává a někdy stačí jen přepnout na DVB-C a pak zpátky na Vodaf TV, v nejhorším případě jsem musel znovu instalovat aplikaci. Super - Základní Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 15. září15. zář Díky za rady, v neděli to jelo správně.Dnes tam mám čas teď 0:38. Pokud to bude dělat dále, tak budu muset změnit poskytovatele, tole je pro mě zásadní. A jakmile tohle nefunguje, tak je mi to k ničemu. Cable+ 250 sLimitem S Základní Vodafone Station WiFi 5 Novy Jicin
Odesláno 15. září15. zář Funguje vám přehrávání v aplikaci VodafoneTV na AppleTV po aktualizaci na TvOS 27.0 ?U mne se přehrávání nahraného programu ani ne po minutě sekne a pak už nejde znovu pustit - napíše chybu při přehrávání médií (UT1805). Po restartu AppleTV i routeru se to rozjelo zase jen na chvilku a stejný problém. Super - Sport Compal CH7465 CA modul Praha 10
Odesláno 15. září15. zář V 13. 9. 2026 v 16:21, ludekUPC napsal:Na TV TCL se mi to také stává.Bohužel, na TCL potvrzuju ten samý problém, ale jenom pouze s Vodafone TV appkou. 🤷 Appky konkurence fungují bezvadně. - - ALLinONE CA modul Praha
Odesláno 15. září15. zář před 17 minutami, vetrak napsal:Funguje vám přehrávání v aplikaci VodafoneTV na AppleTV po aktualizaci na TvOS 27.0 ?U mne se přehrávání nahraného programu ani ne po minutě sekne a pak už nejde znovu pustit - napíše chybu při přehrávání médií (UT1805). Po restartu AppleTV i routeru se to rozjelo zase jen na chvilku a stejný problém.Tak jsem přidal ještě restart modemu a zdá se, že to pomohlo. Jen nechápu jak restart modemu v bridge modu ovlivní přehrávání VidafoneTV, když internet na AppleTV i v jiných zařízeních normálně funguje… Super - Sport Compal CH7465 CA modul Praha 10
Odesláno 15. září15. zář Neukazuje ta apka na TCL špatný čas?u Android TV zase občas bývá problém s tím že po spuštění aplikace je tam zamrznutý datum a čas z posledního předešlého spuštění, je nutné aplikaci zavřít a znovu otevřít. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno před 4 hodinami4 hod Tak to jsem ted uz aplikaci preinstaloval, TV nekolikrat restartoval a porad tam mam cas 5:38. U jinych sluzeb normlane 19:47. CLovek se tesi ze si pusti zaznam z noci a prd. Jeste chvili...a fakt me naserou uz totalne. Co me dali tu novou Wifi station,tak je to na... :) Cable+ 250 sLimitem S Základní Vodafone Station WiFi 5 Novy Jicin
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.