Medvěd Posted March 19, 2020 Share Posted March 19, 2020 Hele, athlone (19.3.2020, 0:27, text bold), fakt v podzemním digitálním? :-) To je dobrý, připomněl jsi mi jednu nejmenovanou moderátorku nejmenované tv, ta zase informovala o tom, že se Izrael chystá napadnout Palestince pozemskou válkou :-) 1 Quote - - Komplet Takový bílý, nastojato Praha Žižkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
athlon1096 Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 (edited) Hele, Medvěde, fakt v podzemním. Zkopíroval jsem text článku, který o tom psal. V diskuzi už si z toho dělali srandu, že je to program pro seniory, kteří už leží dávno pod zemí. Re: napadnout pozemskou válkou. To se teď musí psát protože: V USA vzniknou vesmírné síly, potvrdil Kongres. Bude to první nová složka armády za posledních 70 let Re: Adolf Moje televize umí T1/T2/C, vše full HD, ale když chci programy v HD jiné než ČT, potřebuji k tomu krabičku, nebo CI slot od UPC.Neplánuji si nic z toho pronajímat, ČT 3 je také ČT (všechny ČT v HD volně) Na staré archivní pořady stačí i SD. Edited March 20, 2020 by athlon1096 chybělo písmeno 1 Quote 150 Mb/s - Start upc modem technicolor 7200 Jindřichův Hradec Link to comment Share on other sites More sharing options...
beepee Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 Podzemní vysílání - to je teda vlastně kabelovka, ne? 🙂 Jinak už to v tom původním článku opravili. Důchodci pod zemí mě dostali - dost černý humor. 1 Quote 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libor Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 (edited) https://zive.aktuality.sk/clanok/145958/upc-pridal-do-ponuky-slager-tv-do-vsetkych-balickov/ Strašne som túžil po sledovaní Slágra a UPC konečne splnilo môj sen o rozšírenie programovej ponuky 😁. Teraz 3 mesiace budem čítať ako nám už nič iné nechýba 😔. Ďakujeme UPC - spokojnosť A doplním vyjadrenie UPC o možnostiach pridania ďalších TV ČT3 UPC: Spoločnosť zvažuje zaradenie tohto programu do ponuky. CNN Prima News UPC: Aktuálne provider zaradenie CNN Prima News nepripravuje. „Do budúcna nevylučujeme jeho pripadanie do programovej ponuky,“ spresnil hovorca Jaroslav Kolár. A Slovak Sport už vôbec neplánuje 🤔 Edited March 20, 2020 by Libor Doplnenie textu Quote - - TV Komfort CA modul Svätý Jur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 Nebuďte sobec 🙂 To, že po tom já ani Vy netoužíte neznamená, že za to jiní nebudou rádi. 1 1 Quote Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 CNN Prima News i ČT3 jsou ČESKÉ stanice, takže stejně jako se neobjeví třeba v kabelovce UPC v Rakousku, tak se prostě neobjeví ani v kabelovce UPC na Slovensku. V ČR se také nedá oficiálně přijímat třeba Dajto, Markíza, Doma apod. Různé státy, různé programové nabídky. A společná Evropa tak akorát u kvót migrantů z Afriky. Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libor Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 (edited) Adolf.Shitler CNN Prima News nie je lokalizovaná len pre územie ČR a pre iné štáty Európy a celého sveta je ich rozhodnutie šírenia za poplatok ktorý sa má zmluvne dohodnúť 😔. TV Prima je súkromná TV a je len na ich rozhodnutí komu to umožnia a čo sa týka ČT3 u nás na Slovensku a RTVS 3 u vás je rozhodnutie rovnaké a mnohí operátori či už iptv , satelitný a káblový sa rozhodli zaradiť a aj platiť za každého klienta 😔. To že sa Vodafone a UPC nechcú a nemajú záujem je len ich vlastná vizitka a nám nič iné nezostáva ako požadovať zariadenie 🤔 a aj u nás takisto nebude tolerované šírenie Nova , Prima atď pokiaľ je medzi nimi vlastnícky vzťah - konkurencia na čom sa medzi sebou dohodli 😔 Edited March 20, 2020 by Libor Preklep Quote - - TV Komfort CA modul Svätý Jur Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek-81 Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 CNN Prima News bude i na Slovensku, má licenci i pro SK. U ČT 3 je vše nejisté, protože zatím se ani pořádně neví, zda bude kanál pouze dočasný (čemuž moc nevěřím) anebo zda zůstane. Teprve pak se bude asi rozhodovat zda bude k dispozici i pro SK. 1 Quote Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libor Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 Marek -26 Súhlas no sebec nie som a len trošku skeptickí som chcel napísať posledné rozhodnutia u Slovenskej UPC a jednoznačne som rád že aspoň niekoho poteší Šlagr TV no poslednú dobu som sklamaný z prístupom UPC ku takmer všetkému po rozdelení 😔 1 Quote - - TV Komfort CA modul Svätý Jur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted March 20, 2020 Share Posted March 20, 2020 Neřešil bych to. Cest, jak se k daným programům dostat, je spousta a nejsou ani tak trnité, aby je nešlo překonat :-) 1 Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts