March 22, 20206 yr Stanice AXN HD ukazuje,že je česky s českými titulky,mě jde však jen anglicky.Jdeto někde nastavit??
March 22, 20206 yr Ukazovat může co chce, u části pořadů je k dispozici pouze originální audio stopa bez CZ lokalizace. - - - - -
March 22, 20206 yr A nektere porady, jako treba Hranice nemozneho, jsou jen v madarstine 😉 Edited March 22, 20206 yr by Evzen
March 22, 20206 yr Tady aspoň vidíme, jak si nás diváků z východu váží západní televize. V Německu Itálii nebo Francii by si toto žádná telka nedovolila, aby pořady byly v maďarštině. Prostě kupní síla a těch pár kaček co jim dáváme jim nestojí za to, aby něco zlepšili. Basic Basic+ - - Brno
March 22, 20206 yr No AXN je americká televize. A ano, pro východní Evropu je sídlo v Maďarsku a o tom právě mluvím. Je to ostuda a ponižuje nás to. Basic Basic+ - - Brno
March 22, 20206 yr Mne teda takova nepodstatna blbost nijak neponizuje. Nemel by ses brat tak vazne... Jde samozrejme pouze a jen o prachy. O prachy, ktery stoji vyroba lokalizovane verze. Mas-li s tim problem, nabidni se, ze to zaplatis... jsem si prakticky jisty, ze te neodmitnou. Edited March 22, 20206 yr by Evzen
March 22, 20206 yr Tak už je mám. Jde to chytit v nabídce TV start. Bez všech zařízení. Kabel přímo do televize. ČT3 HD 730 MHz (K53), UPC DVB-C, transport stream ID 12 ČT3 498 MHz (K24), UPC DVB-T 150 Mb/s - Start upc modem technicolor 7200 Jindřichův Hradec