Pavel m Posted January 16 Share Posted January 16 na televizi OLED65B33LA.AEU z roku 2023 nic moc.Používám od začátku uvedení ,za mě občasné zamrznutí při načtení aplikace.ZPĚTNÉ PŘEHRÁVÁNÍ ?při přetáčení před a znova spuštení dlouhé čekání na odezvu a spuštení . Ona se ta aplikace trošku asi nepovedla . 2 Quote Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) Je to aplikace., kdy do fungování, odezev apod. vstupuje mnoho faktorů. Kolik mají televize vůbec RAM? On ve výsledku i set top box má prodlevy. Nelze od toho čekat plynulost a chod jako na 🍎. Edited January 16 by Technikus Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
homberg Posted January 16 Share Posted January 16 @TechnikusMnoho faktoru? Tak proto snad vyvojari teto aplikace (VodafoneTV) musi brat v potaz, na cem ta apka ma fungovat, ne? Zajimave, ze ostatni TV spolecnosti maji sve aplikace vyladene snad pro vsechny televize a jejich systemy a hardware. Jen VodafoneTV holt nejak porad nechce byt uzivatelsky privetiva a ze uz ji vyvojari vyvijeji peknych par let...(mohli mozna radsi tajne nahlednout do zdrojaku HorizonGo a ne se snazit vyvinout neco, co uz davno existuje a funguje) Na me 2 roky stare SONY AndroidTV ta apka nekdy funguje, nekdy se do ni ani nedostanu - rozumej neni moznost se ani zalogovat. Proc se uz jednou zalogovana aplikace sama odhlasi uz je asi neco mezi nebem a Vodafonem... Uz to vubec funguje na iOSu? 1 Quote Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) iOS stále ne. No konkurence je veliká, takže co každého drží u Vodafone? Programová nabídka? Cena? Že ne a ne odejít jinam, pokud je to jinde výrazně lepší, svižnější, levnější, možná i více programové nabídky apod. Aby i diskuzní fóra konkurence nebyla takhle zaplevena kdo ví čím. On každý má nějaké požadavky a někdy je potřeba udělat kompromis Já třeba na rovinu řeknu, že za cenu, za kterou mám TV Komplet, HBO Max a Voyo nikde u konkurence nic lepšího nedostanu a tak přimhouřím oči a jsem rád za to, co mám. Edited January 16 by Technikus 3 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvancara Posted January 16 Share Posted January 16 Jediný důvod - DVB-C. Pokud by tohle skončilo, můžou si ty dráty vytáhnout. 5 Quote - - - CA modul OVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
retron Posted January 16 Share Posted January 16 DVB-C s odkoupenými CA moduly a modemem a cena v kombinaci s internetem. A také to, že nikdo z velké trojky appku na AppleTV nemá. S tou Sony AndroidTV naprosto stejná zkušenost, někdy se prostě appka vůbec nenačte (reinstalace, hard reset, aktualizace nic nepomohlo). Zajímavé, že s jinou appkou problém není a to jak na AndroidTV tak na tvOS. 2 Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenny Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) Mně to na Sony AndroidTV docela funguje. Jen mě štve, že to občas chce zadat přístupové údaje a nezobrazuje se SW klávesnice. Vždy musím na chvíli připojit HW klávesnici. Nevím, jestli je to problém VTV nebo AndroidTV. V jiných aplikacích se SW klávesnice zobrazuje. Primárně ale jedu na DVB-C s CA. VTV jen když chci něco zpětně. Edited January 16 by kenny Doplnění Quote 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina Link to comment Share on other sites More sharing options...
keramik Posted January 17 Share Posted January 17 Přesně tak , jediný důvod DVB-C. Zpětné shlédnutí mám vyřešeno skylinkem , kde si platím CANAL+ Sport balík. Jinak bych už tady dávno nebyl. Quote 1000 Mb/s Jiná služba Klasik V.Station 3.1, 2xCA modul Plzeň - Skvrňany Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted January 28 Share Posted January 28 tak by mě zajímalo kdo bude dřív mít aplikaci na Apple TV zda Magenta TV nebo Vodafone TV 😄 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
keramik Posted January 29 Share Posted January 29 tipuju , že o parník variant A Quote 1000 Mb/s Jiná služba Klasik V.Station 3.1, 2xCA modul Plzeň - Skvrňany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts