Venda46 Posted March 29 Share Posted March 29 Můžete mi prosím někdo poradit? Reinstaloval jsem TV a po přihlášení do VTV mi to píše, že už mám moc zařízení připojených k účtu, abych nějaké odebral. Když se přihlásím do účtu, tak tam mám připojená zařízení 0/10. Jak mám tedy nějaké odebrat? Smazal jsem aplikaci z tabletu a telefonu, ale nepomohlo 😞 Quote Basic 250 Mb/s Premium 5G Komfort modem Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
retron Posted March 29 Share Posted March 29 Musíš dát vymazat všechna zařízení nebo reset hesla a pak opětovně všechny přihlásit. Quote 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted March 29 Share Posted March 29 (edited) Zavolat na linku Vodafone ,oni ti smažou určitě zařízení které nepotřebuješ @Venda46 Edited March 29 by kautskym 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek-81 Posted March 31 Share Posted March 31 Zdravím. Nevíte zda VF plánuje úpravu aplikace pro Android chytré tv? Třeba mi chybí seřazení stanic dle libosti...a taky si myslím, že ovládání není úplně rychlé a přívětivé. 1 Quote Basic Red Basic -, Základní -, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
keramik Posted April 2 Share Posted April 2 Blázníš ? Když ji po tak dlouhé době vytvořili , snad nechceš aby ji ještě upravovali.. 1 1 3 Quote 1000 Mb/s Jiná služba Klasik V.Station 3.1, 2xCA modul Plzeň - Skvrňany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted April 2 Help center Share Posted April 2 @marek-81Hezký den, Marku, aplikaci budeme průběžně ladit, to určitě ano. Změnu pořadí TV stanic vám zatím slíbit nemůžu. Je to jeden z podnětů, které jsme kolegům předávali, ale nemáme teď potvrzeno, že bychom v Android TV aplikaci tuto funkci měli brzy spustit. 1 1 Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
kautskym Posted April 4 Share Posted April 4 @Ondra - Vodafonejak to prosím vypadá s aplikací pro Apple TV? Samsung garantuje podporu pro aplikace 5 let a já mám model 2018 tak očekávám že brzy Vodafone TV, přestane být aktualizovaná a podporovaná 1 Quote Premium, Super DSL Basic, Red Basic ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Ondra - Vodafone Posted April 4 Help center Share Posted April 4 Nemám novinky, které bych mohl veřejně psát, čili stále trvá, že aplikaci chystáme a jakmile bude možné říct datum vydání, řekneme ho. Co se týká Samsungu - takhle bych to neočekával... 1 Quote Super Fibre Premium 5G ALLinONE Set-top box Premium Pardubice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted April 4 Share Posted April 4 @kautskymTak i kdyby ti to na Tizenu přestalo fungovat, vždy je X variant, přes co TV sledovat. V nejhorším by to jistil opětovný pronájem set top boxu. Já mám Samsunga modelového roku 2021, kterou jsem koupil 5/2022. Takže mám ještě nějakou rezervu. I tak si spíš myslím, že ta TV dřív odejde, než aby se dožila konce podpory. Na druhou stranu, dnes jsou ty televize od pár korun a mnoho modelů je levnějších jak kdejaký mobil. A ten si kde kdo kupuje nový každý rok, druhý rok nebo prostě často. 1 1 Quote Premium - Základní, Cinema Vodafone Station WiFi 6 Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
keramik Posted April 5 Share Posted April 5 Pokud sleduje přes DVB-C tak problém mít nebude a pokud přes internet tak je opravdu X variant ke kterému konkurenčnímu poskytovateli přejít. 1 Quote 1000 Mb/s Jiná služba Klasik V.Station 3.1, 2xCA modul Plzeň - Skvrňany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts