Technikus Posted May 29 Share Posted May 29 1.) Když se načítá aplikace Vodafone TV (Android TV), zobrazí se logo Vodafone a cca +- v tom místě i načítací kolečko. Je to správně vyrovnané, má tam to načítací kolečko +- v logu vůbec být? 2.) Když jsem v aplikaci Vodafone TV, tak jak je menu, kde je Moje TV, Právě se vysílá, Videotéka. Na Android TV je podklad Právě se vysílá barevně s fotkou pořadu/filmu, kdežto na Tizenu je s šedým podkresem a žádný obrázek. Proč to není shodné? Quote Super - ALLinONE Compal CH7465 Praha 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted May 29 Help center Share Posted May 29 Dobrý den, pokud ještě evidujete nějaké potíže, například na televizích s OS Tizen, popište nám to prosím do formuláře přes https://tam.je/forum/, ať to můžeme dál řešit. Plošně teď žádný výpadek u Vodafone TV nevidím. Díky za spolupráci 🙂 1 1 Quote - Premium 5G Komplet VTV box Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ost-plus@seznam.cz Posted May 29 Share Posted May 29 Zkusit vypnout TV Samsung od proudu 🤔 (nestačí pouze dát TV do pohotovostního stavu) mě to pomohlo 🤗 1 Quote 150 Mb/s - Klasik 2 x CA modul 2 x Dreambox DM920 Teplice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Help center Martin - Vodafone Posted May 29 Help center Share Posted May 29 Ano, standardně vždy doporučujeme provést restart zařízení (ideálně odpojením z elektřiny) a případně ještě může pomoct přeinstalace aplikace. Když ne, tak je to pak případ pro naše techniky 🙂 Quote - Premium 5G Komplet VTV box Chrudim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted May 29 Share Posted May 29 Kolikrát ještě např. u Android TV (Chromecast) pomohlo až továrko 🙃 Jinak TV Samsung lze restartovat ještě pomocí druhého řešení viz tento web a návod. 2 1 Quote Super - ALLinONE Compal CH7465 Praha 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parilp Posted June 9 Share Posted June 9 Dobrý den, mám Samsung tv 2020 a zpočátku mi aplikace Vodafone TV fungovala dobře. Avšak poslední dva týdny nefunguje. Objevuje se chybná hláška. Řešil jsem to již s technickou podporou Vodafone i Samsung. Zatím nepomohlo nic a jsem stále bez TV. Máte někdo podobnou zkušenost?. Myslím, že mám problém s aktualizací. Mám stále problematickou verzi z 2.5. a nelze aktualizovat na novější. Quote 4G LTE Red Maxi Základní Zyxel VMG8623-T50B Chornice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted June 9 Share Posted June 9 Tak jestli nejde aktualizace, je třeba řešit se Samsungem a do TV ji dostat. Možná by pomohlo odinstalovat aplikaci a pak v obchodě spustit aktualizaci té nové, Quote Super 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal, VTV Premium Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToMiR Posted June 9 Share Posted June 9 A ona už je nějaká jiná aktualizace, než ta z 2.5.? Quote Kabel 1000 Mb/s - Komplet 3xCA Modul, Vodafone Station+RT-AX86U Karviná Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beris Posted June 9 Share Posted June 9 před 1 hodinou, Parilp napsal: Dobrý den, mám Samsung tv 2020 a zpočátku mi aplikace Vodafone TV fungovala dobře. Avšak poslední dva týdny nefunguje. Objevuje se chybná hláška. Řešil jsem to již s technickou podporou Vodafone i Samsung. Zatím nepomohlo nic a jsem stále bez TV. Máte někdo podobnou zkušenost?. Myslím, že mám problém s aktualizací. Mám stále problematickou verzi z 2.5. a nelze aktualizovat na novější. Taky mám TV Samsung 2020 UE50TU8502 a Vodafone TV bez problémů jede. Doporučoval bych aktualizaci firmwéru TV. Quote Kabel 1000 Mb/s Premium 5G Komplet 2x CA modul, Vodafone Station 3.1 Ostrava-Poruba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technikus Posted June 9 Share Posted June 9 Na Tizenu mám dle Samsung APPS v73.101.2, dle aplikace Vodafone TV - Nastavení - Informace to píše v73.101.304. TV Samsung je modelový rok 2021 a aktuálně funguji zcela bez problémů. Zrovna před pár dny jsem instaloval nový FW. Quote Super - ALLinONE Compal CH7465 Praha 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts