Jump to content

Vodafone TV na smart televizi

Guest Roman

Recommended Posts

1.) Když se načítá aplikace Vodafone TV (Android TV), zobrazí se logo Vodafone a cca +- v tom místě i načítací kolečko.

Je to správně vyrovnané, má tam to načítací kolečko +- v logu vůbec být? 

2.) Když jsem v aplikaci Vodafone TV, tak jak je menu, kde je Moje TV, Právě se vysílá, Videotéka. Na Android TV je podklad Právě se vysílá barevně s fotkou pořadu/filmu, kdežto na Tizenu je s šedým podkresem a žádný obrázek. Proč to není shodné? 

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Compal CH7465
  • Praha 13
  • Speedtest

• Help center

Ano, standardně vždy doporučujeme provést restart zařízení (ideálně odpojením z elektřiny) a případně ještě může pomoct přeinstalace aplikace. Když ne, tak je to pak případ pro naše techniky 🙂 

• -
  • Premium 5G
  • Komplet
  • VTV box
  • Chrudim
  • Speedtest

• 2 weeks later...

Dobrý den, mám Samsung tv 2020 a zpočátku mi aplikace Vodafone TV fungovala dobře. Avšak poslední dva týdny nefunguje. Objevuje se chybná hláška. Řešil jsem to již s technickou podporou Vodafone i Samsung. Zatím nepomohlo nic a jsem stále bez TV. Máte někdo podobnou zkušenost?. Myslím, že mám problém s aktualizací. Mám stále problematickou verzi z 2.5. a nelze aktualizovat na novější.

• 4G LTE
  • Red Maxi
  • Základní
  • Zyxel VMG8623-T50B
  • Chornice

Tak jestli nejde aktualizace, je třeba řešit se Samsungem a do TV ji dostat. Možná by pomohlo odinstalovat aplikaci a pak v obchodě spustit aktualizaci té nové, 

• Super 500 Mb/s
  • Premium 5G
  • Komplet
  • Compal, VTV Premium
  • Brüx
  • Speedtest

před 1 hodinou, Parilp napsal:

Dobrý den, mám Samsung tv 2020 a zpočátku mi aplikace Vodafone TV fungovala dobře. Avšak poslední dva týdny nefunguje. Objevuje se chybná hláška. Řešil jsem to již s technickou podporou Vodafone i Samsung. Zatím nepomohlo nic a jsem stále bez TV. Máte někdo podobnou zkušenost?. Myslím, že mám problém s aktualizací. Mám stále problematickou verzi z 2.5. a nelze aktualizovat na novější.

Taky mám TV Samsung 2020 UE50TU8502 a Vodafone TV bez problémů jede. Doporučoval bych aktualizaci firmwéru TV.

• Kabel 1000 Mb/s
  • Premium 5G
  • Komplet
  • 2x CA modul, Vodafone Station 3.1
  • Ostrava-Poruba

Na Tizenu mám dle Samsung APPS v73.101.2, dle aplikace Vodafone TV - Nastavení - Informace to píše v73.101.304. 

TV Samsung je modelový rok 2021 a aktuálně funguji zcela bez problémů. Zrovna před pár dny jsem instaloval nový FW. 

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Compal CH7465
  • Praha 13
  • Speedtest