Jump to content

EPG

Guest mipo

Recommended Posts

S těmi názvy za rohem v EPG je problém od začátku a nechápu že se tím doteď nikdo nezabýval a neměl snahu to řešit, přitom je to vidět na první pohled, ono je to EPG celkově špatně graficky vyřešené 😕

• Agree 1
  • Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
  • Speedtest

EPG u kabelovky VF je tragédie, teď třeba na Prima KRIMI HD běží Columbo a zatímco v EPG je uvedená epizoda "Kandidát zločinu", tak ve skutečnosti se jedná o epizodu "Labutí píseň", kde hraje Johnny Cash (mimochodem asi nejlepší epizoda celého seriálu právě díky němu :) ), na SAT Skylink je pak EPG v pořádku, to jenom pro úplnost, že chyba není plošně všude.
  • Agree 1
  • -
  • -
  • -
  • -
  • -

před 3 hodinami, Adolf.Shitler napsal:

EPG u kabelovky VF je tragédie, teď třeba na Prima KRIMI HD běží Columbo a zatímco v EPG je uvedená epizoda "Kandidát zločinu", tak ve skutečnosti se jedná o epizodu "Labutí píseň", kde hraje Johnny Cash (mimochodem asi nejlepší epizoda celého seriálu právě díky němu 🙂 ), na SAT Skylink je pak EPG v pořádku, to jenom pro úplnost, že chyba není plošně všude.

Jo s tím souhlasím. Columba mám rád. Znám asi všechny díly a ikdyž od začátku víme, kdo je vrah, baví mě sledovat, jak ho dostane.

Ale zpět k EPG. Na VF je to fakt tragedie. A dost často i v DVB-T. Ale nějak jsem překotvil na Skylink s kartou v TV (Ca modul) a VF televize mě už míjí.

• Agree 1
  • Super 500 Mb/s
  • -
  • -
  • Compal CH7465 černý
  • Ostrava - Zábřeh
  • Speedtest

• Help center

@Kakes Zdravím vás, jestli to pořád přetrvává, napište nám prosím ohledně toho přes https://tam.je/forum/, nebo nám případně zavolejte na 800 77 77 31, aby se na to s vámi mohli podívat naši technici. 

@Adolf.Shitler Předal jsem to kolegům, aby se na to podívali, takhle to určitě není v pořádku. 

• -
  • Premium 5G
  • Komplet
  • VTV box
  • Chrudim
  • Speedtest

@Martin - Vodafone Mám podobný problém jako @Kakes, pouze se týká jen názvů epizod (místo názvu "informace není k dispozici", ale stručný popis seriálu je zobrazen). Protože ale EPG je dlouhodobě velmi nekvalitní a název epizody sérií zůstává třeba i několik měsíců stejný (popis se ale někdy mění, což u dokumentů občas vede k zajímavým výsledkům - např. Skotsko - "U pobřeží západní Afriky leží..."😁), považoval jsem to za pouhé "zlepšení služeb" pro všechny zákazníky a nenapadlo mě, že by mohlo jít o technickou závadu na mé straně.

• Internet 300
  • -
  • Komplet
  • DVR Mediabox, Mediabox; m. Compal; telef
  • Brno

• Help center
V 7. 10. 2022 v 17:15, Adolf.Shitler napsal:

EPG u kabelovky VF je tragédie, teď třeba na Prima KRIMI HD běží Columbo a zatímco v EPG je uvedená epizoda "Kandidát zločinu", tak ve skutečnosti se jedná o epizodu "Labutí píseň", kde hraje Johnny Cash (mimochodem asi nejlepší epizoda celého seriálu právě díky němu 🙂 )

Dobrý den, tenhle příklad jsem kolegům předal. Prověřovali to a našli řešení, takže do budoucna už by to mělo být v pořádku 🙂 

• Agree 1
  • Like it 1
  • -
  • Premium 5G
  • Komplet
  • VTV box
  • Chrudim
  • Speedtest