Odesláno 15. ledna15. led @dad18 zbytečná ironie, každopádně děkuji za snahu. Jaká by ale byla rada, kdyby se nejednalo o ČT a jejich archiv a kdybych na to přišel po více než 7 dnech? Ono je dost rozdíl, jestli mám možnost zpětného shlédnutí 7 dnů, nebo nahrávky 3 měsíce, že? A že to VF od někoho přebírá, mě nemusí zajímat, protože si platím VF. Cable+ 500 BezLimitu M Základní Vodafone Station WiFi 5 Brno-Líšeň
Odesláno 15. ledna15. led @tramin To nebyla ironie, chtěl jsem ti jen pomoct, tak snad tím pomůžu jiným když ty o to nestojíš,😉 Ne každý zná ten archív ČT a když si to z něj stáhnu tak mi to v pc vydrží pořád a ne jen tři měsíce jako v boxu.A skoro vše se dá najít a stáhnout i jinde než jen na VF, tak pak bych ti pomohl najít ten díl co by ti chyběl, kdyby si tedy o to stál.😀Zbytečný hrot, VF prostě s naším nářkem nic dělat nebude, prostě je někdy někde blbý číslování. Určitě jen díky tomu nebude hromadný odchod od VF služeb.Nic ve zlém, ale zbytečné téma. - - - - PROTESTOV
Odesláno 15. ledna15. led Hele, chlapci nehádejte se, jo 🙂 Btw Julie Lescautová na Prima Krimi je taky úplně blbě - sice jede druhá řada (podle českého číslování), ale názvy epizod jsou z epizod stejného čísla ale z řady první 🤷🏻♂️ Jako zvorat během jednoho vysílání jeden seriál na tolik způsobů, to už fakt chce talent. Premium Profi - ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha 6
Odesláno 20. ledna20. led Ztráta EPG o půlnoci.Pár dní jsem to testoval. Příjde půlnoc a ztratí se mi z EPG 4 hodiny následující nabídky programu, je tam černé okno, pak na 4 hodiny tam je program a další 4 hodiny zas není a tak je to na všech stanicích až do konce týdne. Ráno už to je v pořádku.Ptám se to je nějakou aktualizací? Nebo VF nás tím hlídá a nutí nebýt v noci vzhůru a jít spát? - - - - PROTESTOV
Odesláno 22. srpna22. srp @dad18 podařilo se ti to nějak vyřešit? Mám stejný problém na některých kanálech. Všechny ČT, některé Filmboxy .... Sleduji přes DVB-C a CA moduly. Premium - Family Vodafone Station WiFi 6 Havířov, Podlesí
Odesláno 22. srpna22. srp @ivan.p Nepodařilo. Předávali si mě na technickým že prý možná nějaká aktualizace. Ale každý den? Divné. Už jsem si zvyknul, že přesně o půlnoci to vypadne, takže třeba naplánovat si nahrávání nejde. A koukám, že místo pomoci zde člověk dostane výsměch? Smutné. - - - - PROTESTOV
Odesláno 23. srpna23. srp Na jaké TV se to projevuje.Já to na Samsungu nepozoruji Super BezLimitu M Extra ALLinONE CA modul Praha
Odesláno 23. srpna23. srp Mi na TV LG z roku 2024. Poslední cca 2 týdny nepravidelně mizí EPG u 1/3 kanálů a třeba nejbližší 4 hodiny EPG není. Po posunutí dál o několik hodin už tam je. Dnes je to všechno v pořádku na všech kanálech. Premium - Family Vodafone Station WiFi 6 Havířov, Podlesí
Odesláno 31. srpna31. srp @dad18 on to nemusel být nutně výsměch tobě, jako spíš nefungování EPG jako takovému. Premium - - - Arris CM3500 vlastní KrPole
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.