January 10Jan 10 Na 360 Tune Box není EPG? Premium Premium ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7, CA modul Ostrava-Poruba
January 10Jan 10 Asi specifikovat na které platformě.Přes web je. Edited January 10Jan 10 by Technikus Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
January 10Jan 10 Přes CA modul? Premium Premium ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7, CA modul Ostrava-Poruba
January 14Jan 14 Tak jsem zjišťoval, proč se mi nenahrál druhý díl Místo zločinu Zlín 12.1. A zjistil jsem, že v EPG byl i druhý díl označen jako první. Super! 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
January 14Jan 14 @tramin No jo sakra 😡 Ale když si ho pustíš ve zpětném přehrávaní tak tam už jako druhý díl označen je. No a kdyby si ho jóó chtěl mít uložený napořád tak ještě jde stahovat i tady - https://www.ceskatelevize.cz/porady/15766628990-misto-zlocinu-zlin/223512120170002/ Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
January 14Jan 14 @tramin ano, pokud si pamatuji, bylo tam uvedeno E1. Taky jsem se nad tím pozastavoval. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
January 14Jan 14 @dad18 ty možnosti samozřejmě znám. Ale psal jsem do vlákna problémy EPG, že? 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
January 14Jan 14 @tramin Omlouvám se, že jsem ti chtěl v dobré víře pomoci, už to víckrát neudělám.😉Já mám takový dojem, že tohle téma je tu už zbytečné. někde se tu psalo, že to EPG přebírá VF od někoho, takže psát sem kde je špatně udělaný popis seriálu je k ničemu, nikdo to sem číst nechodí aby to pak podle toho opravil. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
January 14Jan 14 A takových případů, kdy jsou uvedeny špatné čísla epizod je víc - zjevně se rozbil zdroj dat pro ČT. Zrovna jsem si říkal kolikrát budou chtít ten první díl Bambinotu ještě vysílat - a hele, on to v sobotu nebude zase první díl, on už to bude druhý.No, takovej bordel je pro televizi, která je postavená na datech z EPG, doslova požehnání 🙂 Premium+ Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app, CA modul Praha 6