cvancara Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 (edited) Co to zase dneska je? V EPG data jsou, ale na jednotlivých stanicích místo údajů, je zase pouze text Informace brzy k dispozici. Proč používáte nějakou pochybnou extérní službu, místo normálních EPG dat od poskytovatele? Edited September 15, 2023 by cvancara 1 Quote - - - CA modul OVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
namec Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 (edited) Problém je na Ca modulu.V app. pro samsung vše ok.Jinak by mě zajimalo,kdo to epg dělá.Na slovenských stanicich je info ve slovenštině😀 Edited September 15, 2023 by namec Quote - - - - Brno-Kohoutovice Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirka.zbrna Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 před 4 hodinami, cvancara napsal: Co to zase dneska je? V EPG data jsou, ale na jednotlivých stanicích místo údajů, je zase pouze text Informace brzy k dispozici. Proč používáte nějakou pochybnou extérní službu, místo normálních EPG dat od poskytovatele? Poslední dobou EPG tragédie.Asi si budem muset zase začít kupovat nedělní Blesk s programem na příští týden 🙂 2 Quote Kabel 300 Mb/s - Komfort hovno brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
randomofamber Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 (edited) Potvrzuji problém. Chtěl jsem naprogramovat nahrávání a EPG obsahuje místo názvů pořadů buď text "Informace brzy k dispozici" nebo jméno televizní stanice. Edited September 15, 2023 by randomofamber 2 Quote 300 Mb/s - Komfort UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní Praha, Černý most I. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Railey Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 Také mám ode dneška tento problém na CA modulu. Myslíte, že to bude opraveno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 Dnes jsem přeladil ze "vdušné" externí antény na zdroj VF, - Informace brzy k dispozici. To je neskutečnej bordel. @namecasi to nebude jen v CA modulu - žádný nemám. Mám koax přímo do anténního vstupu. SONY, TV Google. 1 Quote Premium - Základní Vodafone Station KrPole Link to comment Share on other sites More sharing options...
enikybeniky Posted September 15, 2023 Share Posted September 15, 2023 Potvrzuji problém téměř na všech kanálech. Quote Premium Super+ Základní, Sport CA modul Sokolov Link to comment Share on other sites More sharing options...
novcze Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 pořád je to problém, jak mám nastavit nahrávání, když na většině programů nevidím EPG Quote Basic - Základní, Sport Compal CH7465 Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
marian.lozi Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 Na dvou různých TV Samsung a LG vše v pořádku jak EPG, tak info o vysílaném pořadu, a to na DVB-C i DVB-T. CA moduly s tim nemají nic společného. 1 Quote - - - - Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
kraftwerk007 Posted September 17, 2023 Share Posted September 17, 2023 před 23 minutami, novcze napsal: pořád je to problém, jak mám nastavit nahrávání, když na většině programů nevidím EPG Tragédie...budeš muset nastavit ručně. Quote Super - ALLinONE Compal CH7465, CA modul Liberec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts