Odesláno 2. září 2023 1 rok Malej renonc u CT 2.Dle Epg se vysílá pořad Uruguay,prostá krása.Realita:Údolí Aosty,italskéAlpy. Údolí Aosty má ve svém epg uvedeno iVysilani,O2 tv,Skylink.Vodafon nam nabizi Uruguay - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 4. září 2023 1 rok Centrum péče Dobrý den, @namec, předal jsem to kolegům, díky za upozornění. - Premium 5G ALLinONE - Chrudim
Odesláno 4. září 2023 1 rok Nevím, co je za problém, ale EPG je úplně rozsekané. V infu o kanálu je pořad, který končí ve 14:00 a to na všech kanálech. To je zas nějaké vylepšení? TV Samsung s CA modulem. Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná
Odesláno 4. září 2023 1 rok Zrovna na to taky koukam, ze EPG naskakuje o nejakych 9 - 10 hodin zpet. Je 21:17, ale EPG na vsech kanalech ukazuje 13:00 - 14:00. Panasonic + CA modul. Upraveno 4. září 2023 1 rok uživatelem cvancara - - - CA modul OVA
Odesláno 4. září 2023 1 rok Info o poradu na ct 1-sama doma.Klasicke epg je ale v poradku - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 4. září 2023 1 rok Uff... To jsem rad ze neni chyba na strane me divne televize.... Basic 250 Mb/s - Komfort Compal CH7465VF, 1x CAM Brno
Odesláno 4. září 2023 1 rok @namecPřesně tak jak píšeš, klasické EPG (guide) je v pořádku. Ale info o pořadu neee. Nevěděl jsem, jak to napsat, aby to bylo pochopeno. 😉 Premium - Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, CA modul Karviná
Odesláno 4. září 2023 1 rok Já vím, co s tím je 🙂 je to rozbité. Prý o tom vědí, je to problém u Conax zařízení, u Nagry problém není. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 5. září 2023 1 rok Centrum péče Hezký den, omlouváme se za komplikace, jak Marek zmínil, řešíme potíže s funkcí Informace o pořadu u starších boxů (Kaon Mediabox, CA modul apod.). Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Odesláno 7. září 2023 1 rok Co EPG na Android TV? U všeho mám Informace nejsou dostupné U spuštěného programu je právě se vysílá: Žádné informace, následuje: žádné informace EDIT: už se EPG načetlo Premium - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.