Přejít na obsah

STB Kaon KCF-SA700 HD Mediabox


Návštěvník Grade

Doporučené příspěvky

Návštěvník lordzata

zdravím,

všiml sem si zajímavé jevu. Poprvé v sobotu ráno se probudím na settobox je zapnutý. Musel se zapnout sám v noci. Včera (dnes nad ránem cca 1:30) sem byl dokonce svědkem, že z ničeho nic se settobox zapnul a nastartoval. Mám nastevený eco režim.

Nevíte někdo co s tím? Budu na týden pryč a týden mi ten krám pojede.

Je to na volání technické podpory?

díky za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, to rozhodně. Bohužel nic není dokonalé a tak se jako každá elektronika s nějakým složitějším systémem bohužel sekne. Pokud to udělá výjimečně, není až zas tak moc proč se znepokojovat. Pokud by to dělal pravidelně, pak je něco špatně. Když jedete na delší dobu pryč, tak ho vypojte klidně z elektřiny. Já to tak dělám u všech zařízení, které jsou normálně jen ve standby. Už jen kvůli riziku bouřky, žraní energie zbytečně atd.

  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
Návštěvník europoint

Od včerejška ho mám doma a musím konstatovat, že oproti starému Handanovi je to dobrá mašinka. Příjemné překvapení pro mě bylo, že umí HD programy poslat přes SCART do staré CRT TV s uhlopříčkou 33 cm. EPG na tak malé obrazovce sice není skoro ani k přečtení, ale obraz je jinak perfektní (v rámci možností TV).

Na zkoušku jsem připojil box k internetu a mimo videotéky nevidím žádný rozdíl, takže se ptám: K čemu je u tohoto boxu připojení k internetu mimo videotéky?

Děkuji.

Edit: Ještě jedna otázka: Zkoušel jsem dva různé značkové scart kabely zapojit do boxu a vždy to šlo dost ztuha, navíc se zásuvka na boxu dost vyklá, měl jsem strach ať ji neulomím. Po zapojení mi jeden kábel pořád vypadával signál, druhý už drží, ale není úplně zastrčený - chybí tak 3 milimetry. Je to normální?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Milav

Po jedné z posledních aktualizací "zapomněl" STB KCF-SA700 HD nahrávat přes půlnoc (např. teď 25.9 v pátek CT1 profesionálové) - pokud naprogramuji nahrávku přes EPG, uloží se sice do plánu nahrávek, ale se SOBOTNÍM datem 26.9. Pokud chci nahrávku zadat ručně, nelze zadat čas přes půlnoc - píše chybný čas. Přitom ještě nedávno to uměl bez problémů. :(

 

Edit - odpověď z UPC:

 

Vážený pane,

omlouváme se za komplikace. Uvedený problém byl již předaný na opravu. Problém by měl být odstraněný v jedné z následujících aktualizací. Děkujeme za nahlášení.

Návody a odpovědi na nejčastější dotazy najdete na http://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/

S přáním hezkého dne

VOJTĚCH PLOCEK

Specialista technické podpory UPC

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den nevíte někdo jak se u tohohle setoboxu kaon srovnávají programy?je to vše rozházené a nemohu na to přijít jak si to podle svého programy seřadit děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejdřív si musíte vytvořit seznam oblíbených programů: Menu > Nastavení > Vlastnosti > Oblíbené programy > Zařadit mezi oblíbené, potom si ten seznam oblíbených programů seřadit tak jak vám vyhovuje: Menu > Nastavení > Vlastnosti > Oblíbené programy > Změna pořadí oblíbených, a nakonec musíte zvolit prohlížení pouze oblíbených programů: OK > OK > Procházej pouze oblíbené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník michalpuk

Upgradoval jsem na tento skvělý set-top box a mám s tím spoustu problému. Nefunguje a zasekává se teletext, na infolince mi bylo sděleno že to časem opraví...

V ojedinělých případech se stalo, že se zobrazuje špatný poměr stran a nejde to nijak změnit přes to menu boxu, u starého to nedělalo, přitom na infolince řekli, že je to chyba těch programů, konkrétně to dělá třeba Tele tele na Smíchově.

A poslední největší problém, vůbec nefunguje videotéka, vždy po stisknutí přehrát čehokoliv naskočí chyba vodo43, technik mi poradil par věci, ale nic nepomohlo, pak řekl že se ozve a ... nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Při pokusu o puštění jakéhokoliv programu z videotéky (ať film nebo seriál) mi box hodí chybové hlášení VOD043, má někdo ponětí co to znamená a co s tím?

A jako bonus nerespektuje nastavení poměru stran a při každém restartu zařízení musím poměr znovu přenastavit a je to extrémně otravný, nějaký fix někde existuje?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...