Jump to content

STB Kaon KCF-SA700 HD Mediabox


Guest Grade
 Share

Recommended Posts

Zdravím,

 

chci se zeptat, když si pouštím nějaký pořád zpětně přes tu novou funkci. Dá se to nějak posunout rychleji, např. doprostřed pořadu. Mě jde to posunovat jen přes ty šipky, a ta rychlost posuvu je dost pomalá. Když má pořád 5 hodin, tak to musím pěkně dlouho přetáčet třeba o dvě hodiny.

 

Díky za odpověď.

 

Lock

Link to comment
Share on other sites

Guest lada-vir

Ne na STB USB to doufám že jen zatím není možné. Já osobně v tomto případě koukám přes Horizon GO kde na PC nebo Tabletu posun není problém.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Guest harrycallahan

Ahoj,

 

používáte ho někdo připojený prostřednictvím SCARTu? Chová se mi to zvláštně. Po zapnutím na TV vidím, jak nabíhá, zeptá se na jazyk, pak na optimalizci zobrazení, kde správně nabídne přednastavený SCART a po potvrzení se celý rebootuje a jede to celé znovu a tak stále dokola. Firmware by tam měl být poslední, ale chovalo se to stejně i s předchozí versí. Nesetkal jste se s tím někdo?

Link to comment
Share on other sites

Ahoj,

 

používáte ho někdo připojený prostřednictvím SCARTu? Chová se mi to zvláštně. Po zapnutím na TV vidím, jak nabíhá, zeptá se na jazyk, pak na optimalizci zobrazení, kde správně nabídne přednastavený SCART a po potvrzení se celý rebootuje a jede to celé znovu a tak stále dokola. Firmware by tam měl být poslední, ale chovalo se to stejně i s předchozí versí. Nesetkal jste se s tím někdo?

My ano a skončilo to telefonátem na zákaznickou linku, kde se nám pak ozval technik, který nás provedl oživením přes běžně nedostupné volby - při bootu se muselo držet nějaké tlačítko.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

A můj problém se STB Kaon KCF SA700 HD.

Přijdu domů v 17 hodina a na STB je 15.37 zapnu televizi pak STB třeba Čt1 a je slyšet jen zvuk a černá obrazovak tedy je tam menu ale obraz nejde.

V UPC mi poradili tovarni nastavení.

Tak jsem to udělal na tovární nastavení a děje se to pořád každý den.

Připojil jsme STB LAN přes TP-LINK TL-PA2010 Starter Kit tedy pomocí zásuvky na 220V a jednou je STB připojený a podruhé zase ne jak se mu zrovna chce.

STB mám dva a mám je koupené od UPC tedy za 4040 Kč.

Ten vzdálenější v pokojíku funguje normálně ale ten v obýváku ne. Tak jsme to zkoušel prohodit ta STB ale je to pořád stejné zkusil jsme i vyměnit ta napájecí trafa ale blbne to pořád.

Takže musím vypnout STB tím že podržím tlačítko na dálkovém ovládání a pak ho zase zapnu objeví se boot nabutuje a běží zvuk obraz i internet.

Vypnu STB zapnu ho třeba za hodinu a LAN už zase nefunguje.

Prase aby se v tom vyznalo.

Jo koax mám vedený do do STB/STB přes rozbočovač.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...