Přejít na obsah

Nové stanice ...


Návštěvník Retiree

Doporučené příspěvky

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) udělila na svém posledním zasedání licenci pro regionální vysílání nové televizi Mňam TV, jejímž provozovatelem bude společnost CE Media, a to na dobu 12 let. Jak již server DigiZone.cz informoval, stanice bude dostupná v Regionální síti 8 společnosti České Radiokomunikace, která má kmitočtové příděly pro všechna krajská města. Ne ve všech lokalitách, jak server DigiZone.cz upozornili v minulosti čtenáři, je však příjem tohoto multiplexu bezproblémový. Stížnosti putovaly často především ze Zlínska. Mňam TV si svůj start stanovila na neděli 15. února.

O Mňam TV píše provozovatel stanice kabelovým, IPTV a satelitním operátorům následující:„Vysílat bude 24 hodin denně a to převážně vlastní produkci (minimálně 50 % vysílání) z Česka a Slovenska. Primárně se zaměří na vaření a zdravý životní styl s předními profesionály a osobnostmi, chybět nebudou například Emanuele Ridi či Jaroslav Žídek. Kromě kulinářských show se chystají i diskusní pořady a vlastní reality show.“ Mňam TV bude vůbec první stanicí o vaření určenou i pro distribuci v rámci pozemního vysílání. V nabídkách placených služeb bude přímo konkurovat programům TV Paprika a Food Network.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Od 15.2.bude Mnam TV v nabidce UPC a to v Klasiku a Komfortu.Tuto informaci mam od UPC.Jirka Usti.

 

A ziskal jsem i dalsi informaci ale tu uz podlozenou UPC nemam,ta je ze stranek TV Mnam-Pokud máte doma televizi s velkou úhlopříčkou a neradi se díváte na nekvalitní obraz,máme pro Vás dobrou zprávu – nová gastronomická televize Mňam TV plánuje vysílat svůj program i ve vysokém rozlišení Mnam TV HD.Týká se to ale jen kabelové televize,IPTV a satelitního vysílání.V rámci pozemního šíření bude vysílat Mňam TV celoplošně zdarma,ale jen v základním rozlišení.

 

Porady o Vareni mam rad a ze bude jak predpokladam i v HD u UPC,me taky potesilo,protoze kvalitu obrazu mam rad a diky HD rozliseni bude podle me i zdatny konkurent TV Paprika.Jirka Usti

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • 1000 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox.
  • Ústí nad Labem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník ski1961
Od 15.2.bude Mnam TV v nabidce UPC a to v Klasiku a Komfortu.Tuto informaci mam od UPC.Jirka Usti

 

 

no to je tedy terno s tou MnamTV :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník carlos74

...no tak že by konečně Sport2HD?

...hlavně ať to není zase nějakej Nickelodeon HD bez český zvukový stopy...to je naprosto k ničemu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...