May 8, 201214 yr Zacinam si opet vsimat casteho nahodneho vypadavani signalu u Markizy i Joj. Komplet vypadne obraz tak na +- 5 vterin, pak se objevi Signal je sifrovan a pak to zase pokracuje dal. Neco podobneho tu uz kdysi bylo, jak jim vypadl ten obsluzny server - tak 3 - 4 mesice tomu (tehdy takhle pro zmenu vypadavali Polaci)? Ma nekdo stejne priznaky? Lokalita Ostrava. Vcera jsem si toho vecer vsimnul u dvou kanalu z rodiny FilmBoxu (ted uz nevim presne u kterych). Pouze cerna obrazovka, a na ni napis Signal je sifrovan, a ani po hodine to nezmizlo. Rano uz ale jelo normalne. Pokud by nebyl pristup, tak by to hlasilo No Access. - - ALLinONE CA modul OVA
May 16, 201214 yr U nas v Novem Jicine, se obraz rozpadava u Prima Cool, Love, Barrandov, JoJ. Zajimave je ze Prima Family jede normalne!!! CTcka jedou normale i veskere sportovni a hudebni kanaly. Proste vypadava jenom neco....
May 17, 201214 yr Pokud blbnou vsechny kanaly v nekterem z multiplexu, tak je to spatnym signalem, pokud blbne jen nektery kanal, tak bude problem na strane UPC. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
June 30, 201214 yr Neda mi to, ale vsimli jste si, ze najednou jako by mavnutim kouzelneho proutku prestalo veskere kostickovani, a vsechny kanaly jedou tak, jak maji? Vzdyzky se rikalo, ze je to doma kabelazi, a pritom jsem na nic nesahnul a nejak se to vsechno najednou ustalilo. Teda aspon tady v Ostrave. edit: jeste tak kdyby byla vule, a doladili vsechny radia, co jsou na analogu (nektere jsou sakra rozladena) - pripadne pridali treba Cas Rock, to by byla parada. Edited June 30, 201214 yr by Guest - - ALLinONE CA modul OVA
June 30, 201214 yr V Praze mám podobný dojem. Premium Profi - ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha 6
July 4, 201214 yr U těch slováků to prý byla závada na straně distribuce signálu. Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
July 14, 201214 yr Poslední asi tři dny prakticky na všech programech rozpad obrazu...zejména na HD kanálech. Zase nějaké čachry při přesunnech...Oblast Sokolov
July 14, 201214 yr Brno-Líšeň to samé... Cable+ 500 BezLimitu M Základní Vodafone Station WiFi 5 Brno-Líšeň
July 14, 201214 yr Litoměřice včera ( 13.7.2012 ) kostičkovaly skoro všechny programy a hodně. Litoměřice dnes ( 14.7.2012 ) kostičkujou všechny programy méně, ale kostičkují. Basic - - - Modem Technicolor TC7200 Litoměřice