April 12, 201214 yr Ja si v posledni dobe zacinam vsimat enormniho kostickovani (hlavne vecer) na JOJ. Dnes vecer opet parkrat totalne vypadla, zustane na obrazovce pouze udaj Kanal je sifrovan a tma. - - ALLinONE CA modul OVA
April 12, 201214 yr U mě bylo podobné, technik byl 3x všechno v pohodě (samozřejmě kdykoli dojel bylo vše OK). Při 4té návštěvě jsem ho donutil sjet se mnou v paneláku do 3 patra kde mají velkou krabici, a ejhle zjistil že na mé "lince" jsou totálně povolené konektory. Překrimploval dal nové a jsem už půl roku v pohodě. Dělalo to hlavně navečer po 8...
April 15, 201214 yr Tak opet TV Joj. Rano i vecer, z niceho nic pouze tma, 20 vterin nic, pak se zobrazi kanal je sifrovan, a pak zase nabehne obraz. A tak se to deje namatkove. Signal stabilni, chyby zadne. http://www.imagehosting.cz/?v=tvjoj.jpg At mi nikdo nerika, ze to je kabelazi v byte. Ostatni kanaly ve stejnem multiplexu jedou. Je na tom nekdo stejne? Lokalita Ostrava. - - ALLinONE CA modul OVA
April 15, 201214 yr Potvrzuji, že to stejné u Joj a Markízy dělá i v Brně - Židenicích. Chyba bude u UPC, jelikož rozvody jsou jen ca 6 let staré, já jsem žádné úpravy nedělal, všechny ostatní programy fungují normálně.
April 29, 201214 yr Tento víkend kostičky z Kaonu vyhrávají. Kabeláž beze změn, s ničím se nehýbalo. Aktualizace žádná neproběhla. Tak nevím....že by ufoni?
April 29, 201214 yr Asi to bude tim teplem, to elektrony nemaji rady Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
April 29, 201214 yr Mux 762 uz delsi dobu nepouzitelny - min kostek mam i v misce s cukrem. - - ALLinONE CA modul OVA
April 30, 201214 yr Vdycky je potreba prekontrolovat privodni kabelaz a ujistit se ze problem neni u vas doma, pak volat na UPC. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno