July 14, 201214 yr Jen doplním, že včera kostičkoval v Litoměřicích i analog Takže bude asi problém někde "vysoko".
July 14, 201214 yr Asi to fakt nebude "cestou" k nám, protože já se přidávám ze Sokolova taky... přidávám se také , v Plzni - nejvíce kostičkuje Barrandov, dělá to i HD ČT1. Edited July 14, 201214 yr by Guest
July 14, 201214 yr Asi budu vypadat blbě, ale tady na chomutovsku vše OK. Premium sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Jirkov
July 14, 201214 yr Lokalita Praha - Bohnice: Potvrzuji v podstatě to samé, co už tady bylo napsáno z různých míst republiky. Nebyl jsem pár dní doma, před pěti před odjezdem dny bylo vše OK, mezitím u kabelů doma se nic neměnilo - ani nemohlo. Čili v kabelech to u mě doma být asi nemůže. Včera po návratu večer jsem zaznamenal enormní výskyt "kostičkování" na ČT1HD, na Nově, na Nova Sportu, ČT4HD tedy na různých MUXech. Dnes večer zatím kostky výrazně méně časté, ale pořád se objevují. Opět na různých MUXech. No, to jsem zvědavý,jak se to vyvine. ;(
July 14, 201214 yr Asi budu vypadat blbě, ale tady na chomutovsku vše OK. Ještě bych chtěl jenom doplnit, že příchod signálu mám "filtrovaný" zesíkem (http://www.omko.cz/domovni-zesilovac-te ... xvystup-f/) Premium sLimitem S Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6 Jirkov
July 14, 201214 yr Zajímavé, taky mám pocit, že se v posledních dnech něco rozbilo. Premium Profi - ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha 6
July 15, 201214 yr Potvrzuji Brno Nový Lískovec od uterý večer je docela často problém že čtverečkováním ve všech multiplex hlavně tam kde je nova ,primacool. Vypadá to že tento problém nastal tesně před zařazením TV Fandy. Tam se stala nějaká vada.