BimboCZ Odesláno 2. února 2012 Sdílet Odesláno 2. února 2012 Počkám si na wifi modem k odkupu. Teda jestli to bude vůbec možné . Citovat Basic - - Compal CH7465, CA modul Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 2. února 2012 Sdílet Odesláno 2. února 2012 Tak modem jde koupit jenom u vyšších balíčků.U tarifu Internet 2M koupit nelze. Proč by to nešlo? Koupíte si ED3.0 modem a je to Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. února 2012 Sdílet Odesláno 2. února 2012 > Proč by to nešlo? Koupíte si ED3.0 modem a je to Zkoušel jsem to na telefonické lince. Všechno bylo ok, přepojili mě na objednávky a tam mi řekli, že se ED 3.0 modem k tarifu 2M neprodává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 2. února 2012 Sdílet Odesláno 2. února 2012 On ani neni duvod pouzivat ED 3.0 modem k tak pomalemu tarifu, nadruhou stranu ale, proc pak uvadeji cenu balicku bez modemu, kdyz si ho neni mozne dokoupit. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. února 2012 Sdílet Odesláno 2. února 2012 protože tam mají bordel asi ať si každej vybere nebo já nevim... http://screenshot.cz/RFNKN/bordel.png Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 2. února 2012 Sdílet Odesláno 2. února 2012 To je nějaká blbost. ED3.0 je zpětně kompatibilní. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Anonym Odesláno 3. února 2012 Sdílet Odesláno 3. února 2012 Já bych jen chtěl říct těm co čekají na modemy s Wi-Fi k odkupu, že to možná není nejlepší řešení kupovat takový modem, páč už v tomto roce přijdou nové verze routerů s 802.11ac ( více třeba zde : http://extrahardware.cnews.cz/wi-fi-pat ... -broadcomu ) , které budou rychlejší, budou umět líp pracovat s koncovýma zařízeníma ( např. nové smartphony, TV atd. ) než stávající, co jsou jistě použity i v těch wifi modemech co nabízí/nabídne UPC Samozřejmě každému vyhovuje něco jiného, ale mě osobně bude nejlépe vyhovovat modem od UPC bez wifi ( který podle mě morálně zastará až za několik let ) a k němu v tomto roce přikoupený a našlapaný router nejen s 802.11ac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 3. února 2012 Sdílet Odesláno 3. února 2012 než budou zařízení na ac, ještě několik vánoc uplyne... Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. února 2012 Sdílet Odesláno 3. února 2012 Taky myslim, nez se tohle rozsiri tak to bude trvat nekolik let, navic to neprinasi v zasade nic noveho, vyzsi rychlost muze byt jen teoreticka, protoze signal v pasmu 5 GHz ve kterem 802.11ac ma horsi pruchodnost pres prekazky. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Anonym Odesláno 4. února 2012 Sdílet Odesláno 4. února 2012 Několik let ? První zařízení už budou v tomto roce ( routry ) , taky to bude mít letos Apple TV a další TV, smartphony co letos přijdou to budou mít taky. No ale každého věc, co si pořídí, to je jasné, já jsem jen podal info co se zanedlouho dostane do obchodů, každý ať si už vybere podle svého rozumu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.